Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Rekryterare/Bemanningssamordnare till Lernias rekryteringscenter

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Har du tidigare arbetet med rekrytering och bemanning? Lernia Bemanning söker nu en bemanningssamordnare till vårt nya rekryteringscenter med placering i Kristianstad.

Som bemanningssamordnare på vårt rekryteringscenter kommer du proaktivt söka kandidater för region Syd som består av fem platskontor. Detta innebär att du är kontaktsökande, skapar nätverk och arbetar fram goda samarbeten både internt och externt för att hitta potentiella kandidater till vår bemanningsverksamhet. Du motiveras av att ge god service och nå uppsatta mål. Du kommer sköta en operativ kandidathantering som syftar till att hålla god kvalitet och serva region Syd med både yrkesarbetare och tjänstemän.


Din bakgrund
För att lyckas tror vi att du har jobbat några år och vi ser gärna att du har erfarenhet från industrin. Du har teoretisk alt praktisk erfarenhet av rekrytering. Meriterande är om du har erfarenhet från rekryterings eller bemanningsbranschen. Grundläggande krav är körkort, datorvana, samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Personliga egenskaper
- Relationsbyggare
- Strukturerad
- Lyhörd
- Orädd inför grupp
- Motiverad och målinriktad
- Vilja att följa rutiner
- Orädd att ta nya kontakter
- Serviceinriktad


Viktigast för att trivas med jobbet som bemanningssamordnare är att du har ett eget driv och trivs i en flexibel miljö samt känner engagemang i ditt arbete. Du erbjuds ett spännande och omväxlande arbete med ett stort mått av självständighet och eget ansvar.
Vill du göra skillnad för individer, företag och samhälle? Har du förståelsen för att alla är lika men ändå unika och att mångfald skapar framgång? Då kommer du att trivas hos oss. Välkommen till en expansiv och dynamisk organisation med stark företagskultur och stark tro på människan.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Kristianstad.

Tillträdesdag
Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan!

Information
Vid frågor kontakta rekryteringsansvarig via mail, amy.frick@lernia.se

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lernia Kristianstad
Hemsida:
www.lernia.se

Ansökan

Referens:
21487
Webbplats:
https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21487
Sista ansökningsdag:
2017-12-04


Senaste inkomna jobb