Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Rekryterare/Konsultchef till SW

Om tjänsten

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg, och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!


Ett tydligt mål för oss det närmaste året är att fortsätta växa och att utveckla vår konsultverksamhet. Därför söker vi nu en rekryterare/konsultchef som kommer ha en delad roll som rekryterare och som konsultchef.

Tjänstebeskrivning
Arbetet kommer till en början att innebära fullt personalansvar för våra konsulter. Du coachar, utvecklar våra konsulter samt har kontinuerliga möten med dem. Du kommer även vara delaktig i våra konsultaktiviteter och administrera konsultsidan, konsulthandboken mm. I rollen som konsultchef arbetar du även nära våra kunder. 

På sikt kommer du även att arbeta i vår rekryteringsverksamhet. Då kommer du att tillsammans med våra kundansvariga säljare träffa befintliga och potentiella kunder och sedan självständigt genomföra rekryteringsprocessen vilket bl a innebär upprättande av kravprofil, research, annonsering, urval, intervjuer och referenstagning.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom beteendevetenskap eller liknade. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av rekrytering gärna från bemanningsbranschen. Du har god vana av att ha kundkontakter i ditt arbete och trivs i en roll som ställer krav på affärsmässighet, samarbetsförmåga och lyhördhet. Vidare ser vi att du är en person som drivs av utmaningar och alltid strävar framåt!


Övrigt
Ovanstående tjänst är en tillsvidareanställning på SW. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.Har du några frågor kring tjänsten går det bra att kontakta rekryteringschef Marie Bergsman 08-407 55 55

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
SW
Hemsida:
http://www.sw.se

Ansökan

Webbplats:
https://student.easycruit.com/vacancy/application/1297210/27756?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2014-12-25


Senaste inkomna jobb