Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Rekryterare/Rekryteringsspecialist

Om tjänsten

Vi har ett starkt team bestående av juniora och seniora konsulter som stöttar och leder våra kunders projekt inom elsystem, mekanikkonstruktion och projektledning. Vi är i dagsläget tre konsultchefer, som tillsammans med inContexts VD, fokuserar på att bredda vår kundbas ytterligare, bearbeta våra marknader samt växa med antal konsulter. Vi har växt mycket på kort tid och ser en spännande resa framför oss där vi kommer att bli fler - både vad gäller konsulter och kunder. I dagsläget har vi stabila, väletablerade kunder och ser nu ett viktigt steg framåt i vår utveckling där vi ska utöka antalet kunder och konsulter.

Då vi växer stadigt och snabbt behöver vi täcka upp inom Rekrytering.

Som Rekryterare har du ansvar för följande områden:

- Uppsökning av kandidater, utformning av annonser samt urval och intervjuer.
- Att bidra till antalet rekryteringar per månad och år samt arbeta strategiskt och arbeta fram en rekryteringsstrategi.
- Helhetsansvar för vår interna databas vilket innebär strukturering av databasen och potentiella kandidater.
- Helhetsansvar för kontakt med universitet och högskolor inom de områden och program vi rekryterar från.
- Ansvar för Employer Branding, Sociala medier och rekryteringsevent.


För att lyckas i rollen har du en utbildning inom HR, Personal eller liknande och du har en tidigare erfarenhet inom rekrytering. Som person är du driven, framåt och orädd. Vi ser som krav att du har tidigare erfarenhet av att arbeta proaktivt med rekrytering och att du tycker det är roligt! Meriterande är tidigare personalansvar.

På sikt kommer du att gå vidare i rollen och bli Konsultchef. Du kommer att fortsätta arbeta med rekrytering men du kommer också att ha direkt personalansvar för konsulterna i din grupp.

Vilka kommer du att jobba med? Vi är ett sammansvetsat och drivet team som jobbar hårt för att uppnå våra mål. Men vi är också ett team som har nära till skratt där vi gärna umgås utanför jobbet. Hos oss är det högt i tak och vi prioriterar en rak, öppen dialog mellan varandra. Du kommer att jobba nära Rekryteringsansvarig som kommer att stötta dig i rollen som Rekryterare och blivande Konsultchef.


inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang och vi arbetar med välkända företag inom vitvaru- och fordonsindustrin. År 2015, 2016 och 2017 blev vi tilldelade Gasellföretag av Dagens Industri och Superföretag av Veckans Affärer.

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
inContext
Hemsida:
http://www.incontext.se

Ansökan

Referens:
Rekryteringsspecialist
Webbplats:
http://incontext.se/application-form/?rec=5&forum=28&position=6163
Sista ansökningsdag:
2019-01-01
Övrigt:
Frågor? Vänligen kontakta Rekryteringsansvarig och Konsultchef Sofia Jonasson (sofia.jonasson@incontext.se alt. 073-901 30 60) Varmt välkommen med din ansökan! Ansök via länken: http://incontext.se/application-form/?rec=5&forum=28&position=6163


Senaste inkomna jobb