Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Rekryterare sökes!

Om tjänsten

Rekryterare


Vi söker nu en driven rekryterare med en stark framåtanda och positiv inställning, till vår kund som är ett mycket expansivt och spännande internationellt företag inom automotive. Tjänsten är placerad i Göteborg.

I rollen som rekryterare kommer du främst arbeta med att stötta chefer vid rekrytering av nya medarbetare, såsom ingenjörer, tekniker och administratörer. Du kommer bland annat att hålla i intervjuer tillsammans med rekryterande chefer, ta referenser och stötta i beslutsfattandet vid val av kandidat. Du kommer även sköta administration kring rekryteringsprocesser samt till viss del arbeta med urval.

Uppdraget är inledningsvis 3-6 månader långt men med mycket goda chanser till förlängning!

Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emelie Petersson, emelie.petersson@proffice.se [ mailto:emelie.petersson@proffice.se ]

Kvalifikationer:
Vår kund söker dig med ett par års dokumenterad erfarenhet av arbete med rekrytering och god intervjuvana. Har du erfarenhet av rekrytering inom en liknande verksamhet ses detta som meriterande. För denna tjänst krävs även mycket god engelska och svenska i tal och skrift, samt goda kunskaper i Officepaketet. Utbildning inom rekrytering är ett stort plus, precis som certifiering i olika testverktyg.

Mycket stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är professionell och trygg i intervjusituationer, självgående och som vågar fatta välgrundade beslut tillsammans med chefer. Vidare är du noggrann, strukturerad, initiativrik och effektiv. Du har heller inget emot att skapa nya rutiner – då verksamheten vuxit snabbt finns inte alltid färdiga processer att följa. Vidare är du prestigelös och arbetar både högt och lågt med samma engagemang.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Proffice är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag med över 10 000 anställda på omkring 80 kontor i Norden. Som konsult hos Proffice är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver detta får du dessutom en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig möjlighet att forma din karriär så som du vill. Som konsult hos oss får du alltså en mängd karriärmöjligheter, du möter olika företagskulturer och får erfarenhet från många branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV.

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200806619
Webbplats:
https://www.proffice.com/JobPageRedirect.ashx?Reference=200806619&Jobsite=AMS&Brand=ProfficeSE
Sista ansökningsdag:
2015-09-14


Senaste inkomna jobb