Rekryterare sökes till global storbank

Om tjänsten

Nu har du möjligheten attblirekryterare och ingåvår kund som är storbankTalent Acquisition Team. Detta uppdrag är på heltidsom konsult via SJRoch sträcker sig i 6 månader med möjlighet tillförlängning eller tillanställning. Förhoppningsvis kan du börja omgående alternativt att du har enmånads uppsägningstid.

Ditt uppdrag

Vår kund som är en global storbankbehöver förstärka sitt Talent Acquisition Team med din kompetens. Idag befinner man sig i ett viktigt och spännande skede då dels branschen befinner sig i stora förändringar men också att företaget har en stark utvecklingsfas framför sig.

Ditt främsta fokus kommer att vara operativt arbete i rekryteringsprocesserna. Du kommer att tillhöra ett team med kompetenta kollegor inom HR och rekryteringsenheten samt kommer driva rekryteringsprocesser från start till mål, ofta över Skype då du ofta hjälper till med processer i Norden. Du kommer stötta chefer kring behovsanalys och kravprofil och fortsatt hålla en god och konsultativ dialog med rekryterande chefer i företaget.

Du kommer samtidigt fokusera på att bygga och vårda kandidatnätverk och i det ingår att jobba med attraktion samt kandidatupplevelse då det är en stor del av rekyteringsprocessen och kandidaters upplevelse av företaget. Det är en fördel om du har kunskap om search i rekryteringsarbetet.

Ditt arbete kommer vara flexibelt och du kommer få ett stort eget ansvar hur du väljer att lägga upp din egen tid.

Du kommer testa kandidater i CEBs verktyg OPQ.

Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetat med rekryteringi ca 3-6 år och självständigt drivit processer internt eller som konsult. Du haren god social förmåga, är kommunikativ och trivs med projektledningsrollen inom rekrytering.

Talent Acqusition avdelningen är under uppbyggnad och för att trivas behöver du tycka om en föränderlig miljö där allt är möjligt samtidigt som vissa strukturer ännu inte är satta. Du kommer ha ett nordiskt fokus och arbeta i en europeisk kontext, därför behöver du både ha förståelse för att det är olika utmaningar på olika marknader. Du behöver varaflytande i det engelska språket både verbalt och skriftligt då en stor del av kommunikationen med kandidater och kunder sker på engelska.

Ansökan

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag 25 nov. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se (http://www.sjr.se/), vilket är enkelt samt även går bra via mobilen. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på andreas.klingensjo@sjr.se.

Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för kandidater som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans, HR och Supply Chain. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
SJR
Hemsida:
http://www.sjr.se/

Ansökan

Webbplats:
https://jobb.sjr.se/jobs/190427-rekryterare-sokes-till-global-storbank?promotion=76141-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2019-08-02


Senaste inkomna jobb