Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Rekryterare till sommarbemanning

Om tjänsten

Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Arbetsbeskrivning
Till Akzo Nobel i Bohus söker vi en rekryterare med ca 2 års erfarenhet. Konsultuppdraget är tänkt att börja i januari 2016 sträcker sig ett halvår framåt. Du kommer att hantera rekryteringar av både tjänstemän och kollektivare till Akzo Nobels sommaranställningar på flera orter.

I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för annonsering, kontakt med kandidater, administrera och hantera alla ansökningar i rekryteringssystemet, göra grovurval och i samråd med chef ta fram kandidater till intervju, göra telefonintervjuer samt anställningsintervjuer, boka in drogtester och hälsoundersökningar, tacka nej till kandidater och erbjuda tjänster till utvalda kandidater. Vidare ska du sätta förbereda information och anställningskontrakt för de som anställs.

Vem är du?
Du har en akademisk examen inom HR och ca 2 års arbetslivserfarenhet inom området, framför allt inom rekrytering. Mycket viktigt är goda kunskaper i system och it-verktyg samt god kommunikationsförmåga skriftligt och muntligt i både engelska och svenska.

Som person är du självgående, ansvarstagande, serviceinriktad, driven och resultatorienterad. Struktur är en viktig egenskap, men du måste också trivas med att ha kontakt med många nya människor. Du ska inge förtroende och kunna driva processerna framåt hela tiden i ett högt tempo.

Du utgår från kontoret i Bohus men kommer även att utföra rekryteringar på några av Akzo Nobels övriga siter, vilket medför en del resor i tjänsten. Det är därmed en fördel om du har körkort och egen bil.

Vad kan vi erbjuda dig?
Med 1200 konsulter och 3000 genomförda rekryteringar det senaste året är Experis Sveriges största konsult- och rekryteringsföretag inom segmentet chef och specialist. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag, avtal gällande hushållsnära tjänster och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Kontaktperson
Ansök via länken på vår hemsida, urval sker löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Malin Ring 031- 61 72 16.

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Experis Finance Huvudkontor

Ansökan

Webbplats:
https://www.experis.se/sv/jobb-och-karriar/Jobb/?job=0F26D03D-44D7-4D46-933D-175141AE84BB
Sista ansökningsdag:
2015-11-30


Senaste inkomna jobb