Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Rekryteringsansvarig sökes!

Om tjänsten

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Humana assistans söker nu en rekryteringsansvarig med känsla för service och intresse av att arbeta med människor till distrikt Småland/Blekinge, med placering på vårt kontor i Växjö.

Om tjänsten:

Som rekryteringsansvarig med placering i Växjö ansvarar du för rekrytering av personliga assistenter till kunder bosatta i hela distriktet, som i stört är Småland med omnejd.

I arbetsuppgifterna ingår:


• Självständigt arbete med rekryteringsprocessens samtliga delar. Du har dagligen kontakt med våra kunder, arbetsledare, anhöriga samt kandidater.
• Proaktivt arbete med att bygga upp vår vikariepool och leta upp potentiella kandidater till framtida rekryteringsbehov i form av att besöka mässor, hålla rekryteringsträffar och liknande.
• Nära samarbete med våra kund- och assistentansvariga samt bemanningsansvariga för att se över och strategiskt planera personalförsörjningen hos våra kunder.

Då arbetsplatserna du rekryterar till är kundens hem, är du periodvis på resande fot för att träffa kunder, skapa kravprofiler och stötta upp vid intervjuer. Dessa resor sker främst dagtid.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är bra på att bygga relationer, gillar att ge service och kan hitta lösningar på det mesta. Det är av stor vikt att du delar vår värdegrund glädje, engagemang och ansvar eftersom detta är vägledande för oss varje dag.

Du kommer att ha många rekryteringar på gång samtidig och periodvis kommer det vara hög belastning vilket ställer höga krav på flexibilitet och engagemang. Att vara serviceminded och ha kundfokus är en självklarhet då du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder, personliga assistenter samt andra funktioner internt.

Vidare är du en duktig administratör och har ett strukturerat arbetssätt samt erfarenhet av att arbeta med olika digitala verktyg. Vi ser gärna att du har utbildning inom personalområdet och/eller erfarenhet av rekrytering och bemanning. Erfarenhet av omsorgsbranschen är meriterande men inte ett krav.

Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder:

Som rekryteringsansvarig på Humana Assistans får du förmånen att både tillhöra en större grupp med kunniga rekryterings- och bemanningsansvariga samt arbeta självständigt med egna ansvarsområden/kunder. Inom vissa förbestämda ramar får du själv planera och strukturera upp ditt arbete, självklart med stöd från duktiga ledare och kollegor.

På Humana har vi en bra anledning att stiga upp och gå till jobbet varje dag. Vi är hängivna uppgiften att ge så många människor som möjligt ett bra liv. Det är en stor uppgift. Och vi har tur – vi har 15 000 talangfulla medarbetare.

Vi tror på att ge våra medarbetare eget ansvar och på att ha starka ledare som inspirerar, stödjer och coachar. Vi bygger varaktiga relationer – med våra kunder, med våra samhällspartner och med varandra. Vi hjälper våra medarbetare att utveckla sin kompetens och bygga meningsfulla karriärer.

Om anställningen:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Start under våren 2019, enligt överenskommelse.

Tjänstgöringsgraden är 100% och arbetstiden är förlagd måndag-fredag 8.00-17.00

Placeringsort Växjö

Vi tillämpar MAP och Matrigmatester i denna rekrytering.

Sista ansökningsdag är 2019-02-28


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Humana Assistans AB
Hemsida:
http://www.humana.se/personligassistans

Ansökan

Webbplats:
https://www.humana.se/jobbportalen/personlig-assistans/?rmpage=apply&rmjob=13129
Sista ansökningsdag:
2019-02-28


Senaste inkomna jobb