Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Rekryteringsassistent sökes till stort företag i Malmö!

Om tjänsten

Har du arbetat med rekrytering sedan innan? Är du driven, prestigelös och flexibel? Då har vi jobbet för dig!

Nu söker vi dig som vill arbeta heltid som Rekryteringsassistent på ett större företag i Malmö.

Vår kund är ett stort internationellt företag som finns i 52 länder runt om i världen. De är mer än 320 000 anställda och arbetar för att alla skapa trygghet för hem, arbetsplatser och samhälle. Företaget har funnits i Sverige i mer än 80 år och är ledande inom säkerhetsbranschen. I Sverige är de fler än 9 000 anställda och har ca 170 kontor runt om i landet.

I rollen som Rekryteringsassistent kommer du ha ansvar för hela rekryteringsprocessen. Du kommer främst arbeta med:
- Annonsutformning
- Urval och search
- Aktiviteter för att påverka kandidatinflödet
- Intervjuer
- Referenstagning

Utöver detta kommer administrativa uppgifter också att förekomma.

Du kommer i tjänsten utgå och arbeta från Malmökontoret och främst rekrytera personer till Malmöområdet. På sikt kan även resor i övriga Skåne förekomma, ex Lund, Kristianstad och Helsingborg. Företaget står inför en expansiv fas och behöver därför stärka sitt team med en rekryterare. Du kommer i rollen som Rekryteringsassistent ha en viktig roll i att hitta nya medarbetare för att lyckas med den planerade expansionen.

Tjänsten är på heltid med tillsättning omgående. Arbetstiderna är förlagda till vardagar 8-17, men kan också variera beroende på arbetsbelastning. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Start för tjänsten är omgående och beräknas pågå till slutet på maj 2016. För rätt person finns stora möjligheter till förlängning.

Din profil
Vi söker dig som är i början av din karriär och har något eller några års arbetslivserfarenhet av liknande arbete, dvs rekrytering och/eller personal. Arbetslivserfarenheten kan bestå av både heltids- och/eller deltidsarbete. Vi ser gärna att du studerat exempelvis Personal och arbetsliv, rekrytering eller liknande.

För att trivas i denna tjänst ska du vara engagerad, driven, självgående, kreativ och inte vara rädd för utmaningar. Det är viktigt att du har en förståelse för andra kulturer och kan göra en personlig bedömning av kandidaterna du träffar. Det är viktigt att du är prestigelös och även kan hjälpa till även med andra arbetsuppgifter än rekrytering.

Vidare ska du kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift i det svenska språket. Goda engelskakunskaper är meriterande. Det är viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete och ska kunna jobba på ett strukturerat och effektivt sätt.

Låter detta spännande?! Missa då inte chansen, utan sök tjänsten redan idag! Vi jobbar med löpande urval och intervjuer. Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat. Söker gör du via www.studentconsulting.se

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Visstidsanställning
6 mån eller längre
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentConsulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/malmo/rekryteringsassistent-sokes-till-stort-foretag-i-malmo/27980/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job27980
Sista ansökningsdag:
2015-12-04


Senaste inkomna jobb