Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Rekryteringskonsult sökes

Om tjänsten

Scandia Bemanning AB är ett ungt företag som är på frammarsch. det unika med Scandia Bemanning är samarbetet mellan de olika avdelningarna, vilket medför snabba processer och korta beslutsvägar. Vi är i dagsläget koncentrerade i Östergötland med omnejd, men har hela Norden som arbetsfält.

Scandia Bemanning AB utökar och söker en till rekryteringskonsult till vårt kontor i Motala.

Arbetsbeskrivning
I din roll som rekryteringskonsult kommer du att självständigt driva rekryteringsprocessen där du har helhetsansvar med fokus på affärsmässighet och kvalitet i varje process. Du genomför rekrytering av personal, skriver avtal och annonser, intervjuer, presenterar kandidater och gör uppföljningar. Rollen som rekryteringskonsult innefattar varierande arbetsuppgifter och nära samarbete med säljande kollegor och företag i många olika branscher. Som rekryteringskonsult hos Scandia Bemanning får du vara med och utveckla verksamheten i takt med att vi växer.

Vem är du?
Som person är du positiv, ödmjuk, driven och organiserad. Du trivs att arbeta självständigt och samtidigt ingå i ett team. Du har förmågan att både arbeta strategiskt och praktiskt, se helheten såväl som de små detaljerna. Är bra på att se nya möjligheter, skapa och utveckla relationer samt hålla deadlines. Du trivs i ett företag som växer och där det ställs stora krav på flexibilitet och förmåga att arbeta på olika nivåer med mycket sociala kontakter.
Vi ser att du har flera års arbetslivserfarenhet inom rekryteringsprocessen. Du känner dig hemma i möte med personer på alla nivåer och i olika miljöer.
Du har körkort B och behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Är du den vi söker?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Du skickar din ansökan innehållandes CV med referenser och en kort presentation med profilbild till: jobb@scandiabemanning.se
Märk din ansökan med: Rekryteringskonsult.

OBS! Vi tar ej emot ansökan via telefon.
Uppfyller du inte de krav vi ställer kommer din ansökan inte att beaktas.

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse.
Lön:
Enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
SCANDIA BEMANNING AB
Hemsida:
http://www.scandiabemanning.se

Ansökan

E-postadress:
jobb@scandiabemanning.se
Övrigt:
OBS! Vi tar ej emot ansökan via telefon.


Senaste inkomna jobb