Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Rekryteringskonsult till Experis Engineering





Om tjänsten

ManpowerGroup är världsledande på att hitta rätt lösning utifrån människans potential och företagens ambition. Vi finns i mer än 80 länder över hela världen. Genom globala insikter och lokal expertkunskap, ökar vi framgången för våra kunder. Verksamheten i Sverige genererar drygt 20 000 jobb varje år och vi finns på 70 orter med 11 000 medarbetare. Vi är en av Sveriges 10 största arbetsgivare och omsatte 4,5 miljarder 2013. ManpowerGroup hjälper såväl små som stora verksamheter i många olika branscher under tre varumärken: Experis, Manpower och Right Management. Läs mer på manpowergroup.se Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister - via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi både individer och verksamheter att växa. Läs mer på experis.se.

Experis Engineering erbjuder kompetensförsörjning av tekniska chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar.

Presentation

Vi expanderar, och söker därför en affärsorienterad och resultatdriven rekryteringskonsult med huvudansvar för att skapa och utveckla affärer med kunder inom Stor-Stockholmsområdet. Du ingår i vårt affärsområde Engineering rekrytering, som består av sju härliga och positiva kollegor som gillar att ha roligt på jobbet.

Välkommen till ett framgångsrikt och mycket trevligt team som tillsammans arbetar för att göra våra kunder och konsulter vinnare på en föränderlig arbetsmarknad. Experis Engineering har lång erfarenhet av att rekrytera och hyra ut kvalificerade ingenjörer och chefer till kunder runt om i landet.

Arbetsbeskrivning

Som rekryteringskonsult har du ett helhetsansvar för att sälja in och leverera rekryteringstjänster. Du genomför företags- och kravprofilanalyser och bidrar konsultativt vad gäller kompetens och erfarenhet. Du förser dina kunder med ett kvalitativt urval av kandidater genom att nyttja både Experis interna samt dina egna nätverk, CV-databaser, sociala media samt annonsering på webb och i dagspress. Genom djupintervjuer och testning av slutkandidaterna arbetar du fram det slutgiltiga beslutsunderlaget, för såväl kund som kandidat. Du ansvarar också för att coacha kund till en lyckosam introduktion av sin nya medarbetare samt att kvalitetssäkra den genomförda rekryteringsprocessen.

Vem är du?

Vi söker dig som har universitets-/högskoleutbildning inom ingenjörsområdet, personalområdet eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av rekrytering där du brinner för att hitta den perfekta matchningen mellan kandidat och kund, men det är inte ett krav. Det som är avgörande för att lyckas i rollen är att du som person är affärs- och resultatorienterad, kommunikativ samt snabb i både tanke och handling. Du har ett starkt engagemang, en positiv attityd samt brinner för mötet med människor. Du tycker om att arbeta självständigt, har en stark egen drivkraft och känner ett eget ansvar för dina affärer. Du drivs av att samarbeta med kunden i ett partnertänk och gillar att lösa kundens problem, med en ödmjuk hållning och ett genuint intresse för människor. Självklart talar och skriver du både svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper som värdesätts är att du är prestigelös, effektiv och lösningsfokuserad.

För att trivas på Experis Engineering bör du vara en utåtriktad person med ett genuint intresse för människor, dessutom bör du stå ut med att ha roligt när du är på jobbet!

Kontaktperson

Ansök med registrerat CV och personligt brev via ansökningslänken. För mer information, kontakta gärna Katarina Thomasson på 070 231 28 05 alt. . Eftersom urvalet sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Rekryterare/Rekryteringskonsult







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Permanent
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Experis

Ansökan

Referens:
32105
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=S1RPLjA4OTgxLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Sista ansökningsdag:
2017-12-11


Senaste inkomna jobb