Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Relationsbyggande rekryteringskonsult

Om tjänsten

Involved erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor och omfattar både mindre och större företag.

Nu söker vi en relationsbyggande rekryteringskonsult till vårt nystartade affärsområde i Göteborg. Vi söker dig med en stark entreprenörsanda som utöver det dagliga arbetet som rekryterare vill vara med att påverka och bygga vårt affärsområde i Göteborg. Du trivs med att arbeta i ett företag med starka värderingar och ett arbetssätt som ger dig möjlighet till helhetsansvaret för utvecklingen av kunder och kandidater. Når du dina försäljningsmål kommer du erbjudas en mycket bra ersättning i form av lön och aktier i företaget med möjlighet till mycket god avkastning. I mån av intresse har du också möjlighet att arbeta med coachning av kandidater i bemanningsaffären.


Arbetsuppgifter
Din huvudinriktning kommer att vara rekryteringar av tekniker och ledare. Som rekryteringskonsult arbetar du självständigt med att aktivt bearbeta marknaden för att sälja in dig och Involveds koncept. Du arbetar med en välbeprövad rekryteringsmetodik som omfattar kundbesök, urval, intervjuer, matchning, tester och uppföljning. Du arbetar resultatinriktat mot egen budget och driver självständigt dina uppdrag i projektform.


Vem är du?
Du vill bli en nyckelperson i företaget och tror att du kan lyckas bättre än dina konkurrenter. Vi tror att du har relevant utbildning på högskolenivå och gärna en bred erfarenhet inom rekrytering och/eller bemanning. Men vi ser också gärna yngre sökanden med kortare erfarenhet och starkt driv att utveckla sig själva och företaget. Då du ska arbeta med konsultativ försäljning är det viktigt att kunna föra diskussioner med personer i ledande befattningar. Det är en stor fördel om du har ett befintligt kontaktnät i Göteborg.

Som person är du
Självgående med teamkänsla
Extremt drivande och van att arbeta mot högt uppsatta mål
Affärsmässig, professionell, ödmjuk samt säljande


Du erbjuds
För rätt person är detta en fantastisk möjlighet då du kommer att vara en nyckelperson i företaget och ansvara för uppstart och utveckling av Involveds affärsområde Bygg och Fastighet. Du kommer att kunna sätta din egen prägel på affärsområdet och samtidigt vara en del av Involveds ledningsteam under bolagets fortsatta expansion och utveckling. För att få rätt fart från början ger Involved dig möjlighet att helt fokusera på att hitta projekt och leverera med kvalitet från dag 1. Ditt ? backoffice team? sköter det du önskar få hjälp med med avseende på hantering av kandidater, annonsering, ekonomi, samt olika typer av avtal och juridiska texter. Du utgår från Göteborg och rapporterar till VD.


Om företaget
Involved AB är framtidens Rekryterings och Bemanningsföretag inom bygg, fastighet och teknisk service. Företaget använder och utvecklar den senaste teknologin på marknaden inom matchning och har levererat vinst från dag 1. Involved kan kort beskrivas som ett dynamiskt och entreprenöriellt företag som präglas av hög ambitionsnivå, duktiga medarbetare och en leveransorganisation i världsklass. Vi har haft en stark tillväxt det senaste året och avser att växa med minst lika mycket kommande år.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta VD: Mersa Botonjic på telefon: 031-123 761 eller e-post: mersa.botonjic@involved.se

Start
Enlig ök.

Sista ansökningsdag
Då vi intervjuar löpande är du välkommen med din ansökan redan idag.

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Involved AB

Ansökan

Övrigt:
sök tjänsten: http://involved.se/rekryteringskonsult/


Senaste inkomna jobb