Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Staffing Service Assistant till Academic Work

Om tjänsten

Vill du komplettera dina studier med ett meriterande extrajobb hos oss på Academic Work? Vi söker dig som älskar problemlösning och vill leverera service i världsklass! Du trivs med mycket eget ansvar och att ha många bollar i luften i ett energiskt och ambitiöst företag.

OM TJÄNSTEN
Att jobba som Staffing Service Assistant på Academic Work är på många sätt utvecklande, inspirerande och roligt. Du möts av utmaningar och ställs inför situationer där din stresstålighet och ditt lösningsfokus testas. Tempot är mestadels fartfyllt och du kommer att ha många processer igång samtidigt. Utöver detta får du vara med och utveckla och förbättra Bemanningsservicens arbetsprocesser samt vara en nyckelroll i kund- och konsultkontakten med några av Academic Works största kunder. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans strävar mot att bli Sveriges bästa Bemanningsservice med 100 % nöjda kunder och konsulter!

Så beskriver en Staffing Service Assistant hur hon upplever rollen och det operativa arbetet med driften av Bemanningsservicen – vill du bli en del av det här?

Som Staffing Service Assistant (SSA) på Academic Work har du en nyckelroll speciellt utformad för våra största och viktigaste kunder. Rollen är avgörande för att Academic Work ska kunna bibehålla och utveckla servicen mot våra kunder och konsulter. Som SSA ansvarar du för den viktiga uppgiften att, med hög effektivitet, leverera efter kundens specifika önskemål. Du är länken mellan kund, konsult, Consuntant Manager (CM) och Account Manager (AM) och bidrar ständigt till att säkerställa kundnöjdhet, kvalitet och utveckling av personalplanering och schemaläggning.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:


* Ansvara för och administrera våra kunders personalplanering och schemaläggning
* Ersätta vakanser som uppkommer samma dag t.ex. beställning av mer personal, sjukanmälningar eller övrig frånvaro
* Arbeta proaktivt för att säkerställa att kundens behov är tillgodosett
* Genom nära dialog med konsulter kartlägga tillgänglighet inför kommande beställningar
* Vårda relationer med kunder och konsulter
* Dokumentera det som sker för att säkerställa kvalitativa processer internt


Du kommer arbeta i en affärsnära roll med högt tempo och i nära samarbete med Consultant Manager och Account Manager vårda och utveckla viktiga relationer med våra kunder och konsulter. Arbetet sker självständigt, men du kommer att ingå i team Staffing Service och tillsammans med övriga Staffing Service Assistants och Staffing Service Manager arbeta mot gemensamma mål.

Läs mer om rollen som Staffing Service Assistant här!

VI SÖKER DIG SOM
* Har en pågående akademisk utbildning inom relevant område, exempelvis personal, ekonomi och har minst tre terminer kvar av dina studier


* Har tidigare erfarenhet av kundfokuserat arbete med fokus på service och framförallt eget initiativtagande och ansvar
* Mycket goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift
* Goda kunskaper i engenska såväl i tal som skrift
* Goda datakunskaper


Har du erfarenhet av administrativt arbete och/eller i kundtjänst, telemarkering eller motsvarande ser vi det som meriterande. Som person är du effektiv, lösningsorienterad och och du trivs när tempot är högt. Du har vana av att koordinera många saker samtidigt med hög kvalitet mot korta deadlines. Du trivs med ansvar och tar dig gärna an nya utmaningar.

Egenskaper vi söker:


* Problemlösande
* Strukturerad
* Självgående
* Stresstålig
* Verbal kommunikativ förmåga


I gengäld för ditt hårda arbete och engagemang erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter inom Academic Work efter avslutade studier.

Till dig som vill lite mer - Välkommen till oss. We reward ambition!

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, 2 pass per vecka

Arbetstider: Vanligen 07-16 vardagar, men ibland även halvdagar

Placering: Stockholm Syd, Norrtull

Lön: Timlön enligt avtal

Kontaktperson vid frågor: Head of Talent Acquisition Mathilda Glase, mathilda.glase@academicwork.se

Skriv tydligt i din ansökan hur många terminer du har kvar av dina studier

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer under vår PUL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt och se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
2 pass/vecka
7-16, ibland även halvdagar
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14963504
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/staffing-service-assistant-till-academic-work/14963504?apply=1
Sista ansökningsdag:
2015-12-23


Senaste inkomna jobb