Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studentwork söker rekryteringsassistenter

Om tjänsten

Om företaget

Studentwork är ett nordiskt personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med fokus på unga talanger. Vi arbetar branschbrett från fyra regionskontor i Sverige och våra kunder sträcker sig från internationella storbolag till lokala kontor. Vårt arbete präglas av fyra värdeord: Roligt, Ansvar, Kreativt och Leverans.

Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i de flesta branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb.

Vi expanderar! Vill du vara en del av Studentworks framtid? Tar du ansvar? Är du kreativ? Levererar du på jobbet? Bjuder du på dig själv? Då vill vi träffa dig för jobbet som rekryteringsassistent.


Dina arbetsuppgifter

Som rekryteringsassistent kommer du att arbeta nära våra rekryterande konsultchefer och avlasta i hela leveransprocessen men främst kring search, urval och administration. Du kommer att arbeta självständigt, men med nära handledning och coachning av våra duktiga medarbetare. Fokus på tjänsten ligger på telefonkontakt med potentiella kandidater, och vi ser därför att du som söker är utåt och social och inte har något emot att använda telefonen som verktyg!

Din profil

Vi söker dig som är i början av din utbildning inom Personalvetenskap, ekonomi eller annan relevant utbildning och ser din framtid inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Vi erbjuder ett företag som växer och som vill se dig växa med det. Vi är duktiga på snabba leveranser och arbetar ofta under högt tempo. Därför ser vi att du som söker trivs med högt arbetstempo, och att du är en driven och lösningsorienterad person. Rätt person kommer få mer ansvar med tiden så vi ser gärna orädda medarbetare som gillar att ta ansvar.
Vi vill att man ska kunna jobba 2 dagar/vecka men är flexibla med vilka dagar med hänsyn till studierna. Vi tänker oss start i mitten av januari.

Vi erbjuder dig en nytänkande, händelserik arbetsplats med härliga kollegor. Låter detta som en perfekt matchning? Kontakta oss idag och bli en del av vårt nätverk!

Om oss

Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Studentwork Sharper AB
Hemsida:
http://www.studentwork.se

Ansökan

Referens:
2003
Webbplats:
http://studentwork.se/landning/?jaid=2003
Sista ansökningsdag:
2016-01-07
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb