Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studerande Rekryteringskonsult

Om tjänsten

Om tjänsten:

B3P är ett Rekrytering och Bemanningsföretag som varit verksamma sedan 2014, vi är idag fyra personer som arbetar inom företaget och söker nu vårt nästa tillskott. Som företag präglas vi av korta beslutsvägar och nära relationer med både kund och konsulter. Vi söker nu dig som vill växa tillsammans med oss både som person och som rekryterare.

I ditt nya arbete som rekryteringskonsult blir du en viktig del av vårt expanderande team. Du kommer få en gedigen introduktion i hur vi arbetar på B3P för att göra både kandidater och kunder nöjda. Som rekryteringskonsult kommer du få mycket eget ansvar där du inom tid kommer få arbeta med egna affärer och ansvarar för dina egna kunder. Innan du ges det ansvaret kommer du få börja med att arbeta med delar av rekryteringskedjan. Detta innebär främst arbetsuppgifter som annonsering, search, urval och intervjuer. Även här kommer kollegor finnas med för att se till att du får en bra start och utbildning hos oss på B3P.

Vi tror att du idag studerar till personalvetare eller motsvarande, du har ett inre driv och ser denna anställning som en möjlighet att lära dig rekryteringsbranschen samt har som ambition att kliva på 100% när du avslutat dina studier.

Som person trivs du med ansvar och du brinner för att prestera på jobbet. Samtidigt förstår du vikten av att ha roligt och att ett gott skratt räcker långt. Tjänsten är till en början på ca 35-50% beroende på hur ditt schema ser ut i skolan. För rätt person är ambitionen att kunna erbjuda en heltidstjänst efter examen.

Du erbjuds:Ansökan:

Är det dig vi söker? Ansök idag!

Vi jobbar med ett löpande urval och det innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför snarast. Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila alexander@b3p.se Observera att vi inte tar emot ansökningar och CV:n via mail, endast frågor.

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
50%
Provanställning 6 månader
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
B3 Personal AB

Ansökan

Webbplats:
http://www.b3p.se/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=164
Sista ansökningsdag:
2017-12-04


Senaste inkomna jobb