Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Svensktalande bemanningskonsult till QuraZone, Valencia – Spanien

Om tjänsten

Som bemanningskonsult hos oss på QuraZone arbetar du med att matcha läkare mot de behov som finns på vårdenheter i Sverige. Ditt arbete kommer att bestå av att bibehålla och bygga upp ett nätverk av vårdpersonal, främst läkare. Du kommer ansvara för hela bemanningsprocessen där du är delaktig i marknadsföringen av uppdrag i samråd med vår marknadsföringskoordinator, matcha rätt läkare med rätt uppdrag, administration av all logistik gällande vårduppdragen, CV-granskning, referenstagningar och kvalitetskontroller av befintliga och nya läkare.

Söker du nya utmaningar? Vad sägs om att vara en bärande och viktig del av vårt företag där du får ett helhetsansvar över våra bemanningsprocesser när vi hjälper Sverige med att lösa läkarbristen? Vi söker nu en hungrig, ansvarsfull person som vill vara en del av vårt team i Valencia, Spanien.

Vi tror att du har en examen inom PA, ekonomi, marknadsföring eller inom motsvarande. Det är ett krav att du behärskar svenska i tal och skrift då detta är nödvändigt i det dagliga arbetet. Om du talar och skriver norska, danska, finska eller andra språk är det meriterande. Det är meriterande om du sedan tidigare arbetat med bemanning inom vården, bemanning eller rekrytering. Har du erfarenhet av att arbete i affärssystemet adocka är det också meriterande. Då våra processer är korta ser vi att du är effektiv, duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter och drivs av att ständigt förbättra dina resultat.

Som person tror vi att du beskriver dig själv som en vinnarskalle, effektiv och servicemedveten. Vi tror även att du är en person som gillar gemenskapen av att arbeta i ett litet företag som har stora ambitioner att växa inom de kommande åren.


QuraZone är ett initiativ som skapats från viljan att motverka både den direkta- men även framtida läkarbristen i Sverige. Vi strävar efter att matcha de mest kompetenta läkarna i Sverige med vårdcentraler i hela landet som lider av personalbrist och hög arbetsbelastning. Förhoppningen är att på så vis vara med och öka den generella patientsäkerheten i Sverige, samt vara med och minska vårdköerna. Därutöver arbetar även QuraZone med att rekrytera läkarstudenter till lärosäten ibland annat Spanien, Litauen och Cypern för att i framtiden utöka Sveriges läkarkår.

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Arbetstider: måndag – fredag 40h/veckan
Arbetsplats: Calle Barcas 2, Valencia
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan: CV + personligt brev, motivera varför du vill flytta till Valencia långsiktigt.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Qurazone AB
Hemsida:
http://www.qurazone.com

Ansökan

Referens:
Bemanningskonsult
E-postadress:
career@qurazone.com
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
Övrigt:
Urval sker löpande, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Senaste inkomna jobb