Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Talent Acqusition Partner till konsultmäklarbyrå

Om tjänsten

Vår kund är en konsultmäklarbyrå som nu söker en Talent Acqusition Partner till sitt team i centrala Stockholm! Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 månader vilket innebär att du kommer bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta ute hos vårt kundföretag. För rätt kandidat finns även möjligheten att fortsätta utvecklas inom företaget.

DINA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som Talent Acqusition Partner kommer du att ansvara för hela rekryteringsprocessen internt hos vårt kundföretag samt delta och underlätta andra HR-aktiviteter för att få teamet att ständigt utvecklas.
Vi söker dig som vill utvecklas inom HR och rekrytering och har förmågan att identifiera, rekrytera och engagera top talents.
Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå utav:

- Ansvara och genomföra hela rekryteringsprocesser

- Supportera kollegor kring alla delar inomrekryteringsprocesser samt agera som en rådgivande partner kring rekryteringsstrategier.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har minst 1-3års erfarenhet av rekrytering och har erfarenhet avHR/rekryteringverktyg. Vi tror även att du har en utbildning motsvarandepersonal, arbete och organisation eller liknande.
Vidare är du driven, engagerad och har lätt för att bygga relationer både med internaoch externa parter. Övriga krav för tjänsten är att du är flytande i både svenska och engelska. Det är meriterande om du kan andra europeiska språk.

Vi arbetar med löpande rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!

OM STUDENTWORK

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Mer informasjon

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Studentwork Sweden AB / Stockholm
Hemsida:
www.studentwork.se

Ansökan

Referens:
77195
Webbplats:
https://apply.recman.no/job_post.php?id=77195&path=ams
Sista ansökningsdag:
2019-03-31
Övrigt:
Vi tar inte emot ansökan via e-post.


Senaste inkomna jobb