Tech rekryterare / Headhunter till Chas!

Om tjänsten

Chas fortsätter att expandera och behöver nu en hungrig och dedikerad Headhunter för att vi knyta till oss stark kompetens inom IT men framförallt programmering!

Du kommer arbeta i en väldigt social och fri roll. Som rekryterare hos oss får du driva processen från start till slut, från att hitta och attrahera grymma kandidater till att tillsammans med ledningsgrupp fatta beslut om rekryteringar. För att lyckas i rollen krävs det att våga ta nya vägar, vara social och envis. Att arbeta som rekryterate på Chas innebär även att lyssna på människor drivkrafter, drömmar och mål.

Chas är ett nytänkande företag där ett stort samhällsengagemang genomsyrar verksamheten. Vi arbetar med många av marknadens ledande kunder och erbjuder våra konsulter stora möjligheter att själva styra och påverka sitt arbete och sin roll.

Vi är ett team som har väldigt roligt tillsammans och vi brinner för att knyta till oss rätt personer till en fantastisk arbetsplats!


Vi söker dig som har dina sociala egenskaper som dina främsta kombinerat med en god teknisk förståelse. Vi arbetar med rekrytering och headhunting mot främst utvecklare som vi behöver för att fortsätta expandera. Vi ser gärna att du redan idag har ett stort nätverk där du känner många utvecklare och dessutom har en god branschinsyn alternativt branschintresse. Vi vill forma rollen kring en person som vi tror på så din tidigare arbetslivserfarenhet är inte det viktigaste. Stor bonus såklart om du tidigare har arbetat med rekrytering eller i rollen som headhunter. Som person är du utåtgående och du drivs av att lära dig om och förstå andra människor samt om dig själv. Du är målmedveten och trivs i att arbeta mot tydliga mål.

Du ska ha:

Högskoleexamen
God teknisk förståelse och insikt i IT-branschen
Väldigt hög social kompetensChas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar.
http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/
Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Chas Visual Management AB
Hemsida:
http://www.chas.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.chas.se/ansok
Sista ansökningsdag:
2019-02-10


Senaste inkomna jobb