Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker rekryterare

Om tjänsten

En unik chans att jobba med rekrytering hos oss på Direct Recruit. Vi söker dig med drivkraft, laganda och som brinner för att sätta folk i arbete!

Tjänsten
Till vårt glada och fartfyllda team söker vi dig som brinner för rekrytering och att matcha rätt kandidater med rätt uppdrag. Du kommer ansvara för hela matchningsprocessen och arbeta med både konsultuppdrag och strategiska rekryteringar inom försäljning, media och marknad/kommunikation. I rollen är du en rådgivande partner gentemot våra kunder och arbetet omfattar allt från kravprofilsmöten ute hos kund till hela rekryteringsprocessen innefattande annonsering, urval, matchning, intervjuer, referenstagning och anställningserbjudande.
För oss står våra kandidater och kunder i fokus och du kommer att bidra konsultativt samt vårda och utveckla dessa relationer på lång sikt.

Kvalifikationer
För att passa i rollen som rekryterare hos oss ser vi gärna att du har följande bakgrund:
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet från något av våra tjänsteområden: försäljning (B2B, B2C) och/eller marknad & kommunikation.
• Stort nätverk (gärna säljare du känt från tidigare jobb m.m.)
• Har du erfarenhet av att arbeta i en kundnära roll är det mycket meriterande

Personligt
För denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser därför att du utmanas av att hitta snabba och bra kundlösningar och att du trivs med att jobba affärsdrivet i ett stundtals högt tempo. På ett engagerat sätt tar du dig an dina arbetsuppgifter och skapar en bra relation med både kund och kandidat. Du gillar att arbeta i team och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och personer. Då vi jobbar i en ständigt föränderlig bransch tror vi att du är förändringsbenägen och gillar att komma med egna initiativ. Vi hoppas att du liksom vi älskar att matcha och göra affärer samt att du vill utvecklas tillsammans med oss. Starkt fokus på att stänga affärer.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med ett drivet, fartfyllt och härligt gäng som strävar efter att nå samma mål. Hos oss är det högt i tak och vi har kul på jobbet! Vi brinner för det meningsfulla arbete som vi gör varje dag – att sätta människor i arbete och vi söker nu en person som känner likadant!

På Direct Recruit bryr vi oss om teamet, du blir del av en grupp unga entreprenörer som siktar högt. Vi är ambitiösa och älskar att ha roligt medan vi jobbar mot våra mål. Vi erbjuder dig heltid eller deltid, arbete på kontoret eller så kan du jobba hemifrån eller en plats du trivs på. Vi håller möten med teamet och därefter är det bara att jaga.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, tillsvidare eller deltid
Lön enligt överenskommelse
Direct Recruit – vilka är vi?
Direct Recruit fokuserar uteslutande på att placera talanger inom försäljning. Vart endaste en av oss har lång erfarenhet av just försäljning och brinner passionerat för yrket. Vi hjälper bolag växa, ta ny marknad och konkurrera genom att säkra grymma säljare – rätt talang till rätt uppdrag. Vi rör oss snabbt och växer lika snabbt.

Skriv rekryterare i din ansökan som du skickar in till oss.

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Direct Recruit Sweden AB

Ansökan

E-postadress:
robert.larsson@directrecruit.se
Sista ansökningsdag:
2018-11-10


Senaste inkomna jobb