Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vill du bli expert på koordinering?

Om tjänsten

Tänk dig en fartfylld vardag med daglig kund- och konsultkontakt och en chans att fördjupa dina kunskaper inom bemanning och koordinering. Är detta något för dig? Vi söker Staffing Service Assistants till två av våra Stockholmskontor. Läs mer och sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Att jobba som Staffing Service Assistant på Academic Work är på många sätt utvecklande, inspirerande och roligt. Du möts av utmaningar och ställas inför situationer där din stresstålighet och ditt lösningsfokus testas. Tempot är mestadels fartfyllt och du kommer att ha många processer igång samtidigt. Utöver detta får du vara med och utveckla och förbättra Bemanningsservicens arbetsprocesser samt vara en nyckelroll i kund- och konsultkontakten med några av Academic Works största kunder. Du kommer ingå i ett team som tillsammans strävar mot att bli Sveriges bästa Bemanningsservice med 100 % nöjda kunder och konsulter!

Så beskriver vårt nuvarande team hur de upplever rollen som Staffing Service Assistant och att arbetat operativt med driften av Bemanningsservicen – vill du bli en del av det här?

Rollen som Staffing Service Assistant är en nyckelroll på kontoret, den är speciellt utformad för några av våra största och viktigaste kunder. Du ansvarar för att hantera scheman och bemanning av olika konsultuppdrag enligt kundspecifika önskemål där din förmåga för koordinering vässas. Du fungerar som länken mellan kund, konsult, ansvarig konsultchef och kundansvarig samt bidrar till att säkerställa kvalitet och utveckling av vår bemanningsprocess. Vi behöver nu fylla på med ytterligare assistenter för att bibehålla och vidareutveckla Bemanningsservicens spännande funktion!

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som Staffing Service Assistant innebär bland annat att:


* Ansvara för att lösa kundens behov vid t.ex. beställning av mer personal, sjukanmälningar, avhopp samt förseningar av konsulter.
* Arbeta proaktivt för att säkerställa att kundens behov är tillgodosett nästa dag och resten av veckan och genom en nära dialog med konsulter kartlägga deras tillgänglighet.
* Ansvara för att dokumentera det som sker för att säkerställa kvalitativa processer internt.
* Ansvara för ett antal kundpooler. I detta ansvar ingår att tillsammans med ansvarig Consultant Manager och Account Manager utveckla och följa upp poolerna samt initiera och utföra åtgärder för att nå 100 % fullständigt nöjda kunder och konsulter samt utveckla affären.


Möt Emelie Forsman, en av landets Staffing Service Assistants, och läs mer om rollen här

VI SÖKER DIG SOM
* Pågående högskoleutbildning.


* Har minst tre, men gärna fler, terminer kvar av dina studier.
* Har erfarenhet av kundfokuserat arbete och har utpräglad känsla för service exempelvis butik eller reception.
* Kan arbeta 2-3 pass/vecka (07-12, 12-19) och vissa helger.


Erfarenhet inom kundtjänst eller motsvarande anser vi vara meriterande då det är viktigt att du kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift. Som person är du effektiv, självgående och trivs när tempot är högt. Du kan multi-taska och har en vana av att hantera många saker samtidigt och att arbeta strukturerat mot deadlines. Du trivs i en miljö där dagens planering kan komma att förändras och där du har eget ansvar för att säkerhetsställa att kvalitén inte blir lidande trots den fartfylldhet som kan uppstå.

Du kommer att ingå i ett team med ett flertal andra Staffing Service Assistants som driver Bemanningsservice framåt, dock ansvarar du självständigt för arbetet under ditt arbetspass. Teamet leds av vår Staffing Service Manager som arbetar heltid. Bemanningsservice är öppet klockan 07-19 på vardagarna och 07-13 på helger. För rätt personer finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Academic Work efter avslutade studier.

Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss.
We reward ambition!

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på malin.dahlqvist@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: 2 pass/vecka (även helgjobb förekommer)

UPPSKATTAD ARBETSTID: Varierande pass 07-12, 12-19 (vardag), 07-13 (helg)

PLATS: Stockholm Nord (KTH) eller Stockholm Väst (Norrtull)

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt och se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
8-17
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14963305
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/vill-du-bli-expert-pa-koordinering/14963305?apply=1
Sista ansökningsdag:
2015-12-23


Senaste inkomna jobb