Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Human Search söker interimsansvarig

Om tjänsten

Human Search grundades 2002 och är ett svenskägt internationellt search- och headhuntingföretag med verksamhet i bl a Norden, Ryssland och Baltikum. Vi jobbar med riktig headhunting och är företaget som andra rekryteringsföretag vänt sig till när de själva misslyckats. Vi jobbar framför allt med svårrekryterade chefspositioner och specialisttjänster inom alla branscher. Vårt huvudkontor finns på Strandvägen i centrala Stockholm.

Human Search fortsätter växa och fokuserar nu på ett nytt affärsområde: interimslösningar. Vi söker därför dig som vill vara med oss på den här resan och tilllsammans med vår VD bygga upp och utveckla området. Du kommer fungera som en länk mellan våra kunder och interimskonsulteroch ansvara för det operativa, dagliga arbetet inom affärsområdet.

I dina arbetsuppgifter ingår initialt att bygga upp och utveckla vår kandidatbank, till att börja med inom områdena teknik och bygg/anläggning men på sikt även inom andra kompetensområden. Du kommer proaktivt att söka upp potentiella kandidater vilket kommer innebära mycket tid i telefon och en hel del detektivarbete för att hitta de allra bästa kandidaterna på markanden. Du kommer också ansvara för intervjuarbete, referenstagning och matchning mot kundens kompetenskrav. I arbetsuppgifterna ingår även administration kring uppdragen, fakturering och uppföljning mot kund. Du kommer fungera som spindel i nätet mellan beställare och potentiella kandidater och ditt uppdrag är att utveckla affären kring konsultmäkleriet och skapa långsiktiga relationer med både kund och kandidater.

Vi söker dig som har en akademisk examen i botten, gärna med inriktning mot personal och arbetsliv eller ekonomi. Du har förmodligen jobbat med bemanning något år inom bemanningsbranschen och förstår både potentialen och utmaningarna kring interimsupplägg. Har du vana av att rekrytera inom våra initiala fokusområden teknik och bygg/anläggning är detta ett stort plus. Goda IT-kunskaper är en självklarhet, likaså att du kan uttrycka dig professionellt, i tal och skrift, på både svenska och engelska. Du behöver också ha ett affärsmässigt förhållningssätt och inte vara främmande för att förhandla villkor med kandidater.

Som person trivs du med att jobba i ett högt tempo och har den flexibilitet som krävs för att jobba i en föränderlig miljö. Du är förtroendeingivande och bra på att bygga långsiktiga relationer. Du behöver också ha både en god kommunikativ och administrativ förmåga. Grundläggande för att du ska trivas hos oss ären positiv inställning och att du har förmågan att bjuda på dig själv och bidra till den härliga stämningen i vårt befintliga gäng på kontoret.

Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2015-11-30.Tillträde enligt överenskommelse, gärna snarast möjligt. Tjänsten är på 100 %. Vi tillämpar provanställning. Välkommen med din ansökan till anna.arvidson@humansearch.se Skriv ?Ansökan interimsansvarig? i ämnesraden.

Researcher, rekryteringVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Human Search

Ansökan

E-postadress:
anna.arvidson@humansearch.se
Sista ansökningsdag:
2015-11-30


Senaste inkomna jobb