IT-bolag söker affärsinriktade, socialt smarta studenter

Om tjänsten

UPSYS, det gröna IT-bolaget med spännande projekt och kunder inom hållbarhet, artificiell intelligens, IoT och data science.

Vi söker två drivande och självgående studenter inom ekonomi eller teknologi för välmeriterade uppdrag vid sidan om ordinarie studier.

Vi söker dig som vill utvecklas inom affärer, är socialt smart, orädd och skicklig i att hitta egna vägar och lösningar på utmaningar. Människokännedom och nyfikenhet samt intresse för nya teknologier ser vi som ett stort plus. Ditt uppdrag är att hitta och skapa positiv kontakt med IT-konsulter och företag i vårt närområde (Uppsala/Stockholm).

Vi stärker därför vår research och säljinsats med två socialt och street-smarta samt snabblärda studenter som erbjuds plats på vårt Uppsalakontor ca 2 dagar per vecka under våren 2019. Jobbet innebär stora moment av frihet, bonusbaserad ersättning och kommer att vara utvecklande och meriterande.

Skicka din ansökan och motivering till varför just du är rätt för detta jobb. Ännu bättre, slå en signal och sälj in dig själv!

Ersättningsmodell: timersättning plus bonus.
Omfattning: ca 2 dagar per vecka.
Plats: Kungsgatan 17 i Uppsala, eller Waterfront building i Stockholm.

Upsys arbetar med den senaste teknologin inom maskininlärning, IoT, data science och systemutveckling. Vår gröna profil i kombination med flera spännande projekt inom hållbarhet och gröna näringar gör oss väl positionerade för tillväxt.

Kontakta oss för mer information angående tjänsterna:

Kicci@upsys.se
070-272 11 94

Researcher, rekryteringVillkor

Arbetsplats

Arbetsplats:
UPSALA SYSTEMKONSULT, UPSYS AB
Hemsida:
www.upsys.se

Ansökan

E-postadress:
kicci@upsys.se
Sista ansökningsdag:
2019-02-10


Senaste inkomna jobb