Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior rekryterare till chefsrekryteringsföretag

Om tjänsten

Vi erbjuder en roll med utvecklande och utmanande arbetsuppgifter i ett etablerat och framgångsrikt chefsrekryteringsbolag. Vi vänder oss till en driven talang med intresse att utveckla verksamhets- och rekryteringskunnande samt HR-kompetens. Du får arbeta självständigt med professionell rekrytering och ges möjlighet att utvecklas vidare i takt med din förmåga och kapacitet.

Som Researchkonsult får du ett stort ansvar i våra rekryteringsprocesser och dina huvudsakliga uppgifter är att delta i kundmöten, bidra i verksamhetsanalyser/kravprofiler, göra kandidatkartläggning och identifiering av kandidater, ta kontakter och diskutera med tänkbara kandidater samt intressera rätt kandidater för uppdragen - dvs. att hitta rätt kandidat till rätt uppdrag. Vi arbetar i team och har ett nära samarbete, ofta en researchkonsult ihop med en kundansvarig konsult.

Låter detta intressant? Skicka din intresseanmälan via följande länk: http://www.advice-es.com/uppdrag/researcher-till-chefsrekrytering-driven-talang-2/ . Vid eventuella frågor kontakta Linda Wirström på Advice Executive Search 070 207 80 70.


Vi söker dig som har akademisk utbildning och är i början av din karriär. Som person är du ambitiös, engagerad, strukturerad och målfokuserad. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i uppdragen och i yrkesrollen samt att arbeta med erfarna och kunniga kollegor. Vi prioriterar givande samarbete men också att ha det trevligt tillsammans.

Kvalifikationer
• Akademisk examen, gärna civilekonom eller personalvetare
• Något års arbetslivserfarenhet där erfarenhet från rekrytering är meriterande
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, även på engelska
• Intresse för verksamhets- och omvärldsfrågor


Advice Executive Search genomför strategiska chefs- och specialistrekryteringar för företag och organisationer inom ett flertal olika branscher huvudsakligen på den svenska marknaden. Företaget startades år 2000 och har sedan dess blivit ett av Sveriges ledande chefsrekryteringsföretag. Idag är vi 13 anställda, vi fortsätter att växa och söker därför en ny kollega till vårt kontor placerat i centrala Stockholm.

Researcher, rekryteringVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Advice Executive Search Adv AB
Hemsida:
http://www.advice-es.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.advice-es.com/uppdrag/junir-rekryterare-till-chefsrekrytering/
Sista ansökningsdag:
2018-03-31


Senaste inkomna jobb