Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior Tech Recruiter till Studentwork

Om tjänsten

Studentwork är ett nordiskt ledande rekryterings- och konsultföretag och vi är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vår syn på branschen är revolutionerande eftersom vi sätter online-tester i centrum av varje uppdrag. Det hjälper oss att hitta de bästa kandidaterna, minimera rekryteringstiden och underlätta onboardingen för våra kunder. Vår rekryteringsprocess och testverksamhet lägger fokus på att matcha kandidaternas och företagens värderingar, kultur och drivkrafter. Det är så vi ska nå vårt mål att ha branschens nöjdaste kunder. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Våra värderingar skapar en stark kultur som vi är stolta över. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet. Nu är vi inne i en expansiv tillväxtfas och vår ambition är att fortsätta växa. Nu är det därför dags att förstärka vårt Stockholmskontor med en Junior Tech Recruiter. Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Junior Tech Recruiter på Studentwork kommer du att ha ett nära samarbete med ansvarig Tech Recruiter där ni tillsammans arbetar med olika kunder för att lösa deras behov av IT-medarbetare. Du kommer att hjälpa till i hela leveransprocessen och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att searcha fram och kontakta profiler på LinkedIn, hålla telefonintervjuer och intervjuer med kandidater, genomföra referenstagningar samt tillsammans med ansvarig rekryterare arbeta proaktivt och bygga upp ett nätverk av intressanta kandidater. Du kommer att arbeta självständigt med nära handledning och coachning. Vi ser gärna att du kan börja arbeta snarast möjligt och vi vill att du ska ha möjlighet att arbeta två dagar per vecka, vi är flexibla med vilka dagar du arbetar med hänsyn till dina studier.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är i början av din utbildning inom personalvetenskap, beteendevetenskap, ekonomi eller annan relevant utbildning och ser din framtid inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från serviceyrken och att du är van att arbeta med telefonen som verktyg. Vidare har du ett intresse för IT-rekrytering och att utveckla dina kunskaper inom detta område. Vi på Studentwork är duktiga på snabba leveranser med kvalitet och arbetar ofta under högt tempo därför ser vi att du som söker trivs med högt arbetstempo samt att du trivs med stort eget ansvar. Som person är dusocialochpositivmed ett stortdriv. Duär även lösningsorienterad, kommunikativ och håller en hög servicenivå.För att lyckas i rollen ser vi även att du är tålmodig och kreativ i ditt arbetssätt för att hitta de rätta kandidaterna.

Vi erbjuder dig en viktig roll i ett företag som växer och vi vill se dig växa med oss. Rätt person kommer med tiden att få mer ansvar så vi ser att du är orädd och gillar att ta dig an nya utmaningar!

Mer informasjon

Researcher, rekryteringVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Studentwork Sweden AB
Hemsida:
www.studentwork.se

Ansökan

Referens:
84593
Webbplats:
https://apply.recman.no/job_post.php?id=84593&path=ams
Sista ansökningsdag:
2019-03-14
Övrigt:
Vi tar inte emot ansökan via e-post.


Senaste inkomna jobb