Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Praktik hos Adecco - med fokus på rekryteringsprocessen

Om tjänsten

Vill du ha en praktikperiod där du får samarbeta tätt med en grupp inspirerande rekryterare som har nära till skratt? Vill du bli del av en arbetsplats som genomsyras av glädje och laganda, samtidigt som du skapar kontakter inom världens största HR-partner? Då har vi praktikplatsen för dig!

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige erbjuder vi såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som lösningar inom bland annat ledarskaps- och kompetensutveckling, karriärrådgivning, omställning och outsourcing på våra 59 kontor spridda över hela landet. Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. På Adecco ser vi dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Som världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats.

Om tjänsten
Som Praktikant kommer du att arbeta med vårt Skåne team på vårt kontor i Malmö. Vi fokuserar bland annat på uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän såväl som kollektivanställda. Du kommer vara del av en arbetsgrupp som är affärsorienterade och präglas av positiv anda, lösningsfokus och teamkänsla. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler i centrala Kungsbacka och du kommer att trivas i vårt öppna kontorslandskap, där positiv atmosfär och arbetsglädje genomsyrar en tempofylld miljö.

Under din praktik kommer du att få följa och medverka i rekryteringsprocessens samtliga delar vilket innefattar:
- Annonsering
- Urval bland ansökningar
- Telefonintervjua kandidater
- Medverka vid djupintervju/gruppintervju
- Referenstagning
- Skriva CV-presentationer

Att genomföra sin praktikplats hos oss innebär att du får arbeta tätt tillsammans med professionella rekryteringsansvariga och får möjlighet att lära dig samtliga delar av vår rekryteringsprocess!

Är vi rätt praktikplats för dig?
För att vara kvalificerad till en praktikplats hos oss så skall du vara berättigad att göra praktik, antingen genom din utbildning på Högskola/universitet eller via Arbetsförmedlingen. Vi ser positivt på om du har möjlighet att praktisera hos oss under hela vårterminen 2018.

Du som är social, noggrann och tycker det är roligt att ha kontakt med olika människor har hittat rätt! Ditt positiva sätt och känsla för service gör att du kommer trivas utmärkt med din praktik. Du tycker det verkar intressant med personbedömning och trivs på en praktikplats med administrativa uppgifter. Du trivs med att arbeta vid datorn och att använda telefon. Vi tror att du har en påbörjad eftergymnasial utbildning inom personal/ekonomi eller motsvarande. Kanske har du även arbetat administrativt eller med telefonen som redskap? Du som är trygg med att använda engelska och svenska som arbetsspråk kommer att lyckas galant.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Vi ser fram emot en ansökan där du berättar lite om dig själv, vad du gjort tidigare och vad du tänker att vi ska göra för dig under din praktik. Ange även hur många veckors praktik du är berättigad till.

Praktiken kommer att starta under våren 2018 men vi påbörjar processen omgående och vill därför gärna ha din ansökan redan idag. Du skickar din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Sara Höglund / sara.hoglund@aecco.se

Välkommen med din ansökan!

Researcher, rekryteringVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://www.adecco.se/ansok?zlid=FA60432F-6013-48F0-BE01-5AF0B1D8BCFD&src=AMS
Sista ansökningsdag:
2017-12-19
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb