Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Praktikant sökes till Adecco i Borås!

Om tjänsten

Vill du ha en Praktikperiod där du får samarbeta tätt med vår drivna och enagerade rekryteringsansvarige? Vill du bli en del av en arbetsplats som arbetar efter ledorden "Better Work, Better Life" med fokus på livskvalitet, glädje och laganda?
Då har vi praktikplatsen för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Som praktikant hos oss kommer du att ingå i ett team där vi ansvarar för att tillsätta konsulter till alla möjliga spännande tjänster. Främst kommer du att arbeta med HR administration och stötta rekryteringsansvarig i det dagliga arbetet. Vidare kommer du att få inblick i samt stötta vid intervjuer och få lära dig utvalda delar i rekryteringsprocessen så som annonsering, göra urval och intervjua kandidater. Att genomföra sin praktikplats hos oss innebär att du i stor utsträckning får lära dig HR administration men där dina dagar också kan bestå av en rad olika arbetsuppgifter. Vårt arbete är väldigt situationsanpassat då våra kunders behov styr vår vardag, så variation är något du uppskattar och värdesätter.

Är vi rätt Praktikplats för dig?
Du som är social, noggrann och tycker det är roligt att ha mycket kontakt med olika människor och gillar att arbeta vid datorn och i telefonen har hittat rätt!

Vi tror att du har/går en eftergymnasial utbildning inom personal/administration eller motsvarande.

Du tycker det verkar intressant med personbedömning och trivs i en praktikplats med administrativa uppgifter där en positiv atmosfär och arbetsglädje i en tempofylld miljö gör att du orkar göra "det lilla extra".

Arbetstid / Varaktighet
Vi ser gärna att du skall kunna praktisera hos oss minst 3 månader eller under hela vårterminen 2018 om möjligt. Det är viktigt att du är berättigad till att göra praktik, antingen via arbetsförmedlingen eller via Högskola/Universitet.

Kontaktpersoner
Isabell.Josefsson@adecco.se

Researcher, rekryteringVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://www.adecco.se/ansok?zlid=D198CFFD-D3D8-4194-AD43-218CCC7B9380&src=AMS
Sista ansökningsdag:
2017-12-19
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb