Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Rekryterare, Göteborg- extra jobb.

Om tjänsten

Drivs du av att hitta guldkornen bland de bästa kandidaterna? Då kan det vara Dig vi söker!

Vi söker nu en rekryterare till vårt kontor i Göteborg. Vill du ha fullt ansvar för en rekryteringsprocess med allting ifrån annonsskrivning till löneförhandling?

Agillo AB söker en student till en spännande tjänst som rekryterare. Vi söker dig som vill ta dig an en utmaning vid sidan av studierna och samtidigt skaffa dig värdefull erfarenhet!

Du kommer att bistå våra konsultchefer och kommer själv få möjlighet att ansvara för rekryteringsprocesser genom att skriva jobbannonser, göra urval i kandidatbanken, intervjua och till sist presentera kandidater till kund.

Här kommer du få arbeta i varierande dagar med intervjuer, referenstagning, intervjucoachning osv. Fokus är på rekrytering. Detta innebär framförallt att kartlägga marknaden och att aktivt kontakta potentiella kandidater, samt att genomföra intervjuer och bedöma kandidater.

Tjänsten passar dig som är ute efter en spännande och flexibelt extrajobb vid sidan av dina studier och som har ett intresse och vill utvecklas inom HR.

Agillo AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning och rekrytering inom arbetsområdena produktion, kontor, ekonomi, lager, bygg och anläggning.

Researcher, rekryteringVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
AGILLO AB
Hemsida:
www.agillo.se

Ansökan

Referens:
Rekryterare
E-postadress:
ansokan@agillo.se
Sista ansökningsdag:
2019-03-15


Senaste inkomna jobb