Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Rekryteringsansvarig till Securitas Direct Sverige AB

Om tjänsten

Koncernen Securitas Direct Group är en ledande leverantör av trygghet och säkerhet och är med sina 1,8 miljoner kunder i 14 länder nummer ett i Europa. I Sverige har Securitas Direct erbjudit smarta kameralösningar och trygghetstjänster till företag i över 25 år. Idag är vi marknadsledande med fler än 70 000 företagskunder fördelade över hela Sverige och vi ökar med drygt 40 nya kunder varje dag. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet!Till vår nationella partnerorganisation söker vi en rekryteringsansvarig

Brinner du för rekrytering och search och vill arbeta med employer branding för att attrahera de bästa talangerna? Vill du arbeta i en innovativ och entreprenörsdrinven organisation? Då har vi tjänsten för dig!

Om jobbet

Rollen som rekryteringsansvarig är en ny och spännande tjänst som kommer tillsättas under våren 2018.

Du kommer att rapportera direkt till vår nationella försäljningschef och arbeta tätt tillsammans med våra regionala försäljningschefer runtom i landet. Som rekryterare för vår nationella partnerorganisation ansvarar du för hela rekryteringsprocessen av främst, säljare och tekniker. Du har ett stort fokus på search samtidigt som du agerar expert och stöd till våra säljchefer genom hela rekryteringsprocessen och levererar kandidater med hög kvalitet. Du planerar och genomför hela rekryteringsprocessen, vilket innefattar kravprofil, annonsering, CV-urval, search, intervjuer och referenstagning.

Som person

Är du driven, har stor passion och engagemang för såväl arbetsuppgifter som människor runt dig. Du arbetar strukturerat och målinriktat med ett stort fokus på leverans. Som person är du social och kommunikativ, du har lätt för att knyta nya kontakter. Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du kan utföra ditt arbete på ett självständigt sätt.

Dina kunskaper

Vi söker dig som har några års erfarenhet av rekrytering och search. Du har erfarenhet av att searcha och vet hur du bäst hittar de lämpligaste kandidaterna. I ditt arbetssätt är du proaktiv och lösningsfokuserad. Vi ser gärna att du har en examen från PA-programmet eller likande utbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med employer branding och sociala medier.

Låter detta intressant?

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i trevliga lokaler i Linköping, resor ingår I tjänsten. Tillträde enligt överenskommelse.

Vissa tester kan förekomma i urvalsprocessen och då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning

Har du frågor angående befattningen är du välkommen att kontakta Agneta Janfalk , 070 284 20 40 eller agneta.janfalk@securitasdirect.se

Tjänsten söker du genom att trycka på knappen "Sök Jobbet", skicka din ansökan snarast men dock senast den 12 december.

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Researcher, rekryteringVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100 %. Tillträde: efter överenskommelse
tillsvidareanställning
Lön:
månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Securitas Direct Sverige AB

Ansökan

Referens:
2017/164
Webbplats:
https://verisure.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:179203/type:job/where:1/apply:1
Sista ansökningsdag:
2017-12-12


Senaste inkomna jobb