Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Rekryteringsstöd till Örgryte-Härlanda

Om tjänsten

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt? Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt.

Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Är du nyfiken på hur det är att arbeta inom offentlig förvaltning? Ta chansen och skaffa dig erfarenheten hos oss!

Vi på Enheten för Rekrytering och Bemanning i Örgryte-Härlanda söker ett rekryteringsstöd som vill hjälpa oss med vår rekrytering inom äldreomsorgen, hälso- och sjukvård samt funktionshinder inför sommaren 2018.

Som rekryteringsstöd hos oss kommer du att arbeta i vårt rekryteringssystem Visma där du publicerar annonser och tar hand om inkommande ansökningar. Arbetet kräver att du är på tårna och fångar upp intressanta kandidater direkt och följer dem genom rekryteringsprocessen. I rollen ingår det att göra urval, en första telefonintervju, kartlägga organisationens behov samt portionera ut de sökande till våra verksamheter. För att kunna göra en kartläggning har du en nära kontakt med enhetschefer och skickar kontinuerligt över kandidater till dem i förhållande till deras kravprofil och behov. Du tar även referenser och följer upp kandidaterna som du skickar ut till cheferna.

Varmt välkommen till ett arbetslag som präglas av positiv energi och högt i tak, bestående av fem HR-specialister samt en administratör. Till din stöttning kommer du ha en av oss som kommer följa upp hur arbetet går samt hjälpa till om det skulle dyka upp problem på vägen. Vi hjälper och stöttar varandra. Tjänsten sträcker sig från slutet av januari till och med juni månad.

I och med att tjänsten till stor del består av telefonkontakt med sökande och chefer är det viktigt att du känner dig bekväm med telefonen som arbetsredskap.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleexamen med inriktning mot personalvetenskap eller utbildning som vi bedömer likvärdig. Har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det meriterande.

Vi söker dig som tar dig an uppgifter på ett självständigt sätt och tar ansvar för att ditt arbete går framåt. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete effektivt utifrån satta tidsramar. Då du kommer att ha många kontaktytor i form av kandidater och våra enhetschefer är det viktigt att du trivs i en relationsskapande roll. Sist men inte minst är det viktigt att du är serviceinriktad mot verksamheten och har intresse och viljan att hjälpa till att hitta lösningar.

Vi ser fram emot att höra från dig - välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Researcher, rekryteringVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-22 Tjänsten sträcker sig från 180122 till och med 180629., upphör: 2018-06-29 .
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Göteborgs stad., SDF Örgryte-Härlanda

Ansökan

Referens:
435/17
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9665e2cd-d90b-4306-90b8-90a6d2601abb&TK=5f746944-4dd0-4fec-b4a2-793c24d328f6
Sista ansökningsdag:
2017-12-04


Senaste inkomna jobb