Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Researcher

Om tjänsten

Välkommen till HRM, att utveckla människor och verksamheter till att nå sin fulla potential är vår mission och vår drivkraft. Det gör vi genom våra fyra affärsområden: Rekrytering/search av chefer och specialister, Interimslösningar, Individuell utveckling samt Lednings och organisationsutveckling.  Våra värdeord är drivna, kompetenta och engagerade och det avspeglas i våra kunduppdrag och utvärderingar. Vi trivs med det vi gör och det ger resultat. Att flertalet av oss har bred erfarenhet från både strategiska och operativa roller inom näringsliv och offentlig sektor gör oss dessutom väl förtrogna med våra kunders verklighet. Vår strategi bygger på tre begrepp: Relation, Rekommendation och Referens. Till vardags brukar vi tala om våra 3R. Det är så våra nya uppdragsgivare hittar till oss.

Researcher med brinnande intresse för rekrytering 

Vi fortsätter att växa och söker nu dig som vill vara med och arbeta för ett kompetenskraftigt Sverige! Triggas du av känslan att få bidra till att hitta rätt person på rätt plats? Är du lösningsfokuserad och van att arbeta med många bollar i luften samtidigt? I så fall är du den person vi nu söker till oss på HRM Affärsutveckling.

Vi är drivna, kompetenta och engagerade i vårt arbete. Vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål och det är viktigt för oss att vi har roligt under tiden!

Arbetsbeskrivning

En Researcher hos oss är en viktig person för såväl oss som för våra kunder. Tillsammans med våra rekryteringskonsulter löser du våra kunders rekryteringsbehov genom att finna de vassaste kandidaterna till uppdragen. Du kommer främst arbeta med rekryteringsuppdrag av chefs- och specialistprofiler. Rollen som Researcher är bred och varierande, där du kommer att göra allt ifrån att kartlägga branscher, hitta de bäst lämpade kandidaterna, ta initial kontakt med kandidater, annonsskrivning, referenstagning till att vara behjälplig med övrig koordinering och administrering.

Dina erfarenheter

Det är meriterande med erfarenhet av researcharbete, rekrytering eller en researcherutbildning. För att du ska lyckas i denna roll behöver du vara en fena i det svenska språket såväl muntligt som skriftligt, samt van att uttrycka dig muntligt och skriftligt i det engelska språket. Självklart är du en van datoranvändare. Du är van att ha extern kundkontakt samt att ta egna kontakter och föra samtal via telefon. För rätt person finns det möjlighet att utvecklas i rollen och inom företaget.

Personliga egenskaper

Vi söker en kollega som både motiveras av att jobba i team och att på egen hand searcha och ta ansvar över olika administrativa arbetsuppgifter.


Du har ett sinne för detaljer och är kvalitetsmedveten.
Du tycker om att jobba mot mål och att själv driva ditt arbete framåt.
Det är viktigt att du är orädd och vågar lyfta luren och ta kontakter.
Du har en god portion humor och du är med och skapar god stämning på kontoret.
Som person är du självgående, noggrann, driven och positiv.


Vad vi erbjuder dig


Ett kreativt och utvecklande jobb där du lär dig nya saker varje dag.
Underbart roliga kollegor.
En tillsvidareanställning med placering i våra vackra lokaler på Strandvägen i centrala Stockholm, med tillträde snarast möjligt. Provanställning tillämpas.


Ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta Ulrika Mandell, Affärsområdesansvarig Rekrytering/Search, ulrika.mandell@hrmab.se 070 236 36 99.Sök nu då intervjuer kommer att ske löpande.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Researcher, rekryteringVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Månadslön - Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
HRM Affärsutveckling AB
Hemsida:
http://www.hrmab.se/

Ansökan

Referens:
hrm882
Webbplats:
https://www.hrmab.se/jobb/882-researcher/?pnty_src=arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2017-12-04


Senaste inkomna jobb