Searchkonsult till CANEAs rekryteringsteam

Om tjänsten

Är du studerande och söker ett meriterande extrajobb inom rekrytering och HR? Vi söker dig som vill bli en del av CANEAs rekryteringsteam och som trivs i en professionell, utmanande och fartfylld miljö – beläget i centrala Göteborg vid Stenpiren.

Om företaget
CANEA är ett stabilt tillväxtföretag som arbetar med konsulttjänster, utbildning och IT-lösningar. Vi på CANEA anser att det måste finnas en röd tråd från strategi och genomförande ända fram till varaktig framgång. Genom detta skapar vi och våra kunder bestående nyttor – tillsammans.

Vår företagskultur präglas av ett stort engagemang, kompetens, innovation och samarbete. Det är högt i tak och vi eftersträvar mätbara resultat och överträffar ofta kundernas förväntningar.Läs gärna mer om oss här: https://www.canea.se/karriar/var-arbetskultur

Arbetsuppgifter
Som rekryteringsassistent hos oss kommer du att arbeta med våra rekryterare i det dagliga arbetet. Mycket tid kommer att läggas på search för att hitta fler härliga medarbetare till våra interna tjänster. För dig som vill finns det möjlighet att ta större ansvar under rekryteringsprocessen. Du kommer att få arbeta med en variation av tjänster med inriktning både mot management och IT, vilket ger dig en bra inblick i vår verksamhet.

Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din och CANEAs utveckling. Arbetet är på deltid, ca 15h per vecka och du kombinerar tjänsten med heltidsstudier under terminerna. Du kommer att arbeta nära vår Talent Manager på plats i Göteborg.

Din profil
- Pågående universitetsutbildning inom HR eller annan relevant inriktning på heltid, vi ser gärna att du har minst ett år kvar till examen
- Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska
- Meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och / eller service / försäljning

Som person är du relationsskapande och har lätt för att knyta kontakter med nya människor samt använder ditt nätverk professionellt. Du trivs i sammanhang där du utmanas och har en tydlig nyfikenhet.

Det är viktigt att du trivs i en resultatinriktad roll som innebär att du självständigt driver ditt eget arbete framåt vilket kräver att du har en god förmåga att på egen hand planera och strukturera din dag. Samtidigt är det en självklarhet för dig att samarbeta med andra. För att lyckas i searcharbetet är det viktigt att du är ihärdig och kan ta egna initiativ till hur du ska gå tillväga för att hitta rätt kandidater.

Övrig information
Vill du veta mer om rollen eller CANEA? Hör gärna av dig till Sara Pettersson på sara.pettersson@canea.se eller 0727-379076.

Rekryteringen sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Researcher, rekryteringVillkor

Arbetsplats

Arbetsplats:
Canea Partner Group AB
Hemsida:
www.canea.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.canea.se/karriar/searchkonsult-till-caneas-rekryteringsteam
Sista ansökningsdag:
2019-01-05


Senaste inkomna jobb