Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Social och nätverkande person sökes till framgångsrik konsultförmedlarbolag

Om tjänsten

Är du en person som brinner för relationsskapande? Har du ett intresse för IT-sektorn? Då kan detta vara rollen för dig!

eWork är en komplett konsultleverantör. Med tillgång till över 70.000 konsulter erbjuder vi specialister globalt inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Det innebär att vi alltid kan garantera leverans av rätt kompetens till rätt pris. Genom att samla kunders konsultinköp hos oss sparar denne dessutom tid, kan effektivisera administrationen och kapa kostnaderna. eWork har ramavtal med fler än 140 storföretag och varje år genomför våra konsulter omkring 5000 uppdrag. eWork är noterat på NASDAQ OMX Stockholm och omsätter närmare 4 miljarder SEK. Just nu söker eWork förstärkning på Stockholmskontoret!

Rollen innebär att hitta rätt konsulter till rätt uppdrag. Detta innefattar mycket kontakt med konsulter, konsultbolag och konsultköpare för att kunna matcha kandidater med kundernas behov. Nätverkande och relationsskapande är därför en viktig del av rollen. Du kommer att ingå i ett driftigt team på 10 personer som tillsammans kommer att föra eWork framåt.
Tjänsten innebär att du ska:
- Förstå kunders behov inom ditt kompetensområde
- Söka fram rätt konsult till kundens uppdrag
- Intervjua konsulter och ta referenser samt förhandla om pris
- Ta fram och formulera offerter
- Fungera som säljstöd i leveransen
- Utveckla vårt konsultnätverk

Du bli direktrekryterad till vår kund eWork vars trivsamma kontor är placerat i centrala Stockholm. Vanliga kontorstider tillämpas.

Din profil
Vi söker dig som har ett affärsmässigt tänkande och tycker om relationsskapande. Vi ser att du tidigare har arbetat med försäljning samt har ett intresse av IT och teknik. Även erfarenhet inom just rekrytering och bemanning är meriterande. Vi ser gärna att du är utbildad på eftergymnasial nivå inom exempelvis systemvetenskap/IT, ekonomi eller försäljning. Som person är du lösningsorienterad samt social och kommunikativ. Då det råder en stark teamkänsla inom bolaget är det också viktigt med en god samarbetsförmåga. Kan detta passa dig? Sök idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Researcher, rekryteringVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentConsulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/stockholm/social-och-natverkande-person-sokes-till-framgangsrik-konsultformedlarbolag/27965/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job27965
Sista ansökningsdag:
2015-12-18


Senaste inkomna jobb