Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studerande rekryterings- och konsultchefsassistent!

Om tjänsten

Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Experis söker student som vill jobba extra hos oss!

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på specialister inom IT, Engineering, Finance och Executive. Vi vänder oss till dig som är chef eller specialist och som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Arbetsbeskrivning
Du kommer få vara med och stötta konsultcheferna och rekryterarna i deras dagliga arbete. I rollen kommer det att ingå att:
- skriva annonser
- göra urval
- utföra telefonintervjuer
- utföra face-to-face intervjuer
- hjälpa till med search
- ta referenser
- samt en del administrativa uppgifter

Vem är du?
Vi söker dig som har minst ett år kvar på din PA-utbildning eller liknande utbildning. Du ska kunna arbeta minst 2 dagar i veckan, tider är flexibelt inom kontorstider 8-17.

Är du en person som gillar snabba puckar och är nyfiken på att lära dig mer om rekrytering- och konsultbranschen då är det här en roll för dig! Vi ser vidare att du är social och har lätt för att prata med nya människor. Du har en förmåga att arbeta strukturerat och kunna hantera flera processer parallellt.

Vad kan vi erbjuda dig?
Experis är specialisten på specialister inom IT, Engineering, Finance och Executive. Vi ger specialister möjlighet att växla upp eller byta spår i sin yrkesbana. På Experis IT får du som konsult kompetensutveckling genom längre kvalificerade uppdrag. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Välkommen med din ansökan till Experis, specialisten på specialister. Urval sker löpande då uppdraget ska tillsättas omgående. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta konsultchef Karin Hellström på karin.hellstrom@se.experis.com eller Talent Sourcer Nicolina Johansson på nicolina.johansson@se.experis.com

Researcher, rekryteringVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Experis Finance Huvudkontor

Ansökan

Webbplats:
https://www.experis.se/sv/jobb-och-karriar/Jobb/?job=5D46B4D4-42DE-4684-8F5F-7BB530AFFFAD
Sista ansökningsdag:
2015-10-13


Senaste inkomna jobb