Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studerande researcher till dynamiskt utbildningsföretag

Om tjänsten

Är du studerande och söker ett meriterande och utvecklande extraarbete? Trivs du i en miljö som präglas av förändring, delaktighet och korta beslutsvägar? I så fall kan tjänsten som Researcher hos vår kund vara arbetet du söker efter!

Tjänstebeskrivning
Vår kund arbetar kontinuerligt med att attrahera och rekrytera rätt personer till verksamheten. I din tjänst som researcher kommer du att arbeta med annonsering och searcharbete i sociala medier. Du arbetar med att hitta rätt profiler och öka inflödet av kandidater i kundens rekryteringsprocesser. Detta innebär bland annat att searcha fram och proaktivt kontakta intressanta kandidater, genomföra första intervjuer, hantera frågor samt ansvara för uppföljning och återkoppling. i rekryteringsarbetet.

Lämplig bakgrund
En Researcher hos vår kund behöver kunna fokusera i en föränderlig omgivning och gillar att leverera resultat. Vi tror att du har en pågående utbildning inom ekonomi/HR eller motsvarande. För att lyckas i rollen behöver du ha ett intresse för människor och vi ser gärna att du har en förståelse för området IT/Management samt erfarenhet av att arbeta i LinkedIn. Du trivs med datorn och telefonen som arbetsredskap och behärskar såväl svenska som engelska obehindrat. Du behöver vara en god relationsbyggare som har ett högt inre driv och engagemang. Är du dessutom noggrann, självgående och serviceinriktad har du hittat rätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW in Scandinavia AB. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson på 031-333 54 81 eller på frida.johansson@sw.se


Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort. Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

Researcher, rekryteringVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
SW
Hemsida:
http://www.sw.se

Ansökan

Webbplats:
https://jobb.sw.se/jobs/64094-studerande-researcher-till-dynamiskt-utbildningsforetag?promotion=24249-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2017-12-11


Senaste inkomna jobb