Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vill du jobba extra som researcher inom IT?

Om tjänsten

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Det går bra för Söder & Co och en kul grej när det går bra är att man behöver bli fler. På Söder & Co är vi alltid intresserade av att knyta till oss rätt personer. För hos oss är det människorna som gör skillnad. Vi erbjuder dig marknadsmässig lön, tjänstepension enligt vårt kollektivavtal med unionen, friskvårdserbjudande, roliga medarbetaraktiviteter och personligt engagemang från din närmsta chef. Vår framgång bygger på din framgång. Välkommen till oss!

Om företaget
Vill du kombinera studier med ett meriterande extrajobb? Nu söker vi en researcher till vår konsultverksamhet för långsiktigt uppdrag. Du blir anställd av Söder & Co och kommer att arbeta ute hos vår uppdragsgivare i Göteborg. Vi söker dig som vill arbeta ett par dagar i veckan vid sidan av dina studier.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som researcher kommer du bland annat arbeta med annonsering av tjänster, search, urvalsarbete, intervjuer och administration.

Din profil
Vi söker dig som studerar en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande och har minst två år kvar av dina studier. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från roller med fokus på service och/eller administration och framförallt eget initiativtagande och ansvar. Du har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper engelska, såväl i tal som i skrift. Det är meriterande om du har vana av search via sociala medier. Som person är du ansvarsfull, driven och flexibel.

Låter detta som ett jobb för dig? Sök idag!

Vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.soderco.se. Vi behandlar ej ansökningar som inkommer via mail och post.

Researcher, rekryteringVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid - Enligt överenskommelse
Visstid, mer än 6 månader
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
S&C Bemanning Göteborg AB
Hemsida:
http://www.soderco.se/

Ansökan

Referens:
2720
Webbplats:
http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2720
Sista ansökningsdag:
2017-12-10


Senaste inkomna jobb