Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kredithandläggare/ekonomiassistent

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ansvara för hela kundreskontraprocessen samt delar av leverantörsreskontraprocessen. Detta innefattar bland annat följande arbetsuppgifter:
- Fakturering
- In/utbetalningar
- Påminnelser och krav
- Administrera kreditärenden vilket främst innebär att ta kreditbeslut
Utöver detta kommer arbetsuppgifterna även innefatta att svara i telefon och mail från kunder.
Har du dessutom erfarenhet av avstämningar ser vi det som meriterande.

Som Ekonomiassistent/kredithandläggare får du möjligheten att vara med och förbättra arbetsprocesser.

Vi söker dig som är utbildad ekonom med minst gymnasiekompetens. Du har något eller några års erfarenhet inom ekonomi med kund- och leverantörsreskontra alternativt nyexaminerad ifrån yrkeshögskola. För att lyckas i roller ser vi gärna att du är noggrann och strukturerad samt har en vilja att lära dig nya saker och triggas av att jobba i en föränderlig miljö där du ger det lilla extra.

Du är leveranssäker och trivs i en roll där du får lösa problem och jobba proaktivt mot kontaktytor både internt och externt.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Skandinaviska Likvida Medel AB är ett finansiellt institut. Vi innehar inkassotillstånd och bedriver idag verksamhet inom fakturabelåning, fakturahantering och inkasso. Vi arbetar efter Finansinspektionens riktlinjer och står under Datainspektionens tillsyn. Skandinaviska Likvida Medel AB tillhandahåller effektiva ekonomiska tjänster och finansiella lösningar som skapar förutsättningar för lönsam tillväxt.
Vi gör allt vi kan för att du som kund ska kunna växa! Vi älskar entreprenörskap och tillväxt och vi arbetar för att du ska kunna få betalt för ditt arbete, skapa tillväxt på dina villkor och kunna fokusera på din kärnverksamhet. Med oss blir det enklare att växa, du får bättre översyn genom transparenta processer och verktyg och vi möter dig alltid med personlig service.

RedovisningsekonomVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
SKANDINAVISKA LIKVIDA MEDEL AB
Hemsida:
http://www.likvidamedel.se

Ansökan

Referens:
Ekonomiassistent
E-postadress:
jobb@limhamn.com
Sista ansökningsdag:
2018-08-15
Övrigt:
Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 15 augusti.


Senaste inkomna jobb