Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Business Controller omgående!

Om tjänsten

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

SJR söker för kunds räkning en Business Controller med start omgående. Uppdraget är på heltid och vår kund har lokaler i Mölndal. Du kommer att ingå i ett team på fyra personer och du rapporterar till CFO.

Vad innebär rollen?
I rollen som Business Controller kommer du att samla in och analysera data och sammanställa i månatliga rapporter. Dätill kommer du att arbeta med resultatuppföljning, bevaka lönsamhet, analysera månads- och årsbokslut. Vidare ansvarar du för att utveckla budget- och prognosprocessen och rutiner för ekonomistyrning. Du kommer även ansvara för Cash Management och har på så sätt löpande kontakt med bolagets kunder. Det är därför viktigt att du har lätt för att skapa relation och har en god kommunikativ förmåga.

Vem söker vi?
Vi tror att du är utbildad civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet av controlling. Bolaget tillhör en amerikansk koncern varför det är viktigt att du är bekväm med att använda engelska som arbetsspråk. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta i en internationell miljö. Mycket goda kunskaper i Excel krävs och erfarenhet i affärssystemet Oracle är önskvärt.

Som person är du social, flexibel och prestigelös. Vidare är du självgående och tar initiativ samtidigt som du är duktig på att anpassa dig och har lätt för att möta människor. Du är analytisk i ditt arbetssätt och lägger stor vikt vid noggrannhet och kvalité i ditt arbete.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Karlsson på telefonnummer 031-333 54 71. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.

Business controllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
SJR AB Göteborg
Hemsida:
http://www.sjr.se

Ansökan

Webbplats:
https://sjr.easycruit.com/vacancy/application/1297504/107153?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2014-12-09


Senaste inkomna jobb