Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Head of Business Control till Dustin

Om tjänsten

Vill du jobba i en dynamisk organisation med bra sammanhållning och stort engagemang så är Dustin en arbetsplats för dig! Dustin har en platt organisationsstruktur och det är inte långt från tanke till handling, vilket är grunden i Dustins organisation.

Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Head of Business Control ansvarar tillsammans med controllerteamet för att leverera insiktsfull finansiell analys och beslutsunderlag av högsta kvalitet för att säkerställa att Dustin Group har en lönsam tillväxt inom samtliga produkter och kundsegment.

Som Head of Business Control arbetar du affärsnära tillsammans med ditt team. Teamet består totalt av 13 personer och du har 6 direktrapporterande i teamet. Du kommer vara delaktig i analyser, företagsförvärv samt att du har ett nära samarbete med CFO.

Vi söker efter en person som är driven och har en god förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv men även ha förståelse för detaljerna. Du har en akademisk examen och har arbetat i ett flertal år i liknande tjänst där du arbetat med affärsutveckling och strategi ur ett controllerperspektiv. Vi sätter stor vikt vid dina ledaregenskaper och det är väsentligt att du har bevisad förmåga att leda och inspirera ett team.

Dustin präglas av kunddriven förändring. För att kunna vinna måste Dustin anpassa sättet man jobbar på till nya förutsättningar. Det handlar om att vara proaktiv och agera. Vi söker därför dig som drivs av att arbeta strategiskt och samtidigt är proaktiv och hands-on.

Dustin erbjuder dig en spännande framtid på en arbetsplats som är inspirerande och fartfylld. Här har du möjlighet att kombinera ett utvecklande arbete med familjeliv i en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner. Våra värderingar präglar vår arbetsplats och vi strävar efter att hållbarhet och mångfald ska vara en integrerad del av våra processer och genomsyra hela företaget. Vi har det roligt och jobbar tillsammans för att driva Dustin framåt och vi vill att du utvecklas med oss.

Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Med kärnan i e-handel fungerar Dustin som en brygga mellan tillverkarnas stora utbud och kundernas behov där Dustins medarbetare stödjer kunderna att hitta den rätta lösningen för dem.

Dustin är en one-stop-shop som erbjuder cirka 250 000 produkter med tillhörande tjänster, funktioner och lösningar. Verksamheten bedrivs i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Bolaget har drygt 1000 medarbetare. Omsättningen under verksamhetsåret 2016/17 uppgick till ca 9,3 miljarder SEK. Drygt 90 procent av Dustins intäkter kommer från företagsmarknaden med fokus på små och medelstora företag. Dustin Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2015 och har huvudkontor i Nacka, Stockholm.

Business controllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Mpya Finance - Stockholm

Ansökan

Webbplats:
https://mpyafinance.se/soek-jobb/lediga-jobb/jobb?j=36993f3f-a73b-4257-9ebe-4ba8151eedaa
Sista ansökningsdag:
2018-06-15
Övrigt:
I denna rekrytering samarbetar Dustin med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Sand på telefon 070-353 39 76 eller mail sofia.sand@mpya.se


Senaste inkomna jobb