Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior Business Controller

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Medverka i månadsbokslut
Medverka i budget- och prognosprocessen
Ansvarig för inrapportering av budget- och prognoser till koncernen
Ägare av delprocesser inom Controlling
Ta fram rapporter, nyckeltal mm
Medverka vid företagsprojekt
Kontakter med koncernens Controlling funktion

Förutom ovan nämnda arbetsuppgifter kommer du att ha ett nära samarbete med olika intressenter och chefer i organisationen och vara stöd i frågor som uppstår och som behöver hanteras snabbt. Eftersom du även kommer att ansvara för inrapportering av budget och prognos är det viktigt att du har ett systemintresse samt generellt förstår hur informationsöverföringen mellan våra system är kopplade till ekonomifunktionen och gränssnitt mot andra system inom företaget.

Dina tidigare erfarenheter: Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med cirka 2-3 års erfarenhet från liknande roll eller motsvarande.

Dina färdigheter och din personlighet: För att trivas i rollen tycker du om att arbeta strukturerat och metodiskt. Du är en problemlösare som tar stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter. Då rollen innebär en del kontaktytor är det viktigt att du är lyhörd och pedagogisk. Du är analytiskt begåvad, har ett stort systemintresse samt förmågan att vara nytänkande och öppen för förändring. Vidare är goda kunskaper i engelska en självklarhet.

Vi erbjuder arbete inom ett framgångsrikt och expanderande internationellt bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ha ett nära samarbete med vårt europeiska huvudkontor i Stuttgart och möjligheter att knyta nya internationella kontakter. I Sverige finns vårt huvudkontor i Liljeholmen där vi sitter i trevliga och ljusa lokaler.

Business controllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dina tidigare erfarenheter: Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med cirka 2-3 års erfarenhet från liknande roll eller motsvarande.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Apcoa Parking Sverige AB

Ansökan

Referens:
Junior Business Controller
E-postadress:
claudia.gaete@apcoa.se
Sista ansökningsdag:
2019-01-20
Övrigt:
Vill du arbeta tillsammans med oss på APCOA? Maila din ansökan i form av CV och personligt brev till HR Chef Claudia Gaete, claudia.gaete@apcoa.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Westin, Finance Director, anders.westin@apcoa.se.


Senaste inkomna jobb