Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kvalificerad Business Controller till industriföretag

Om tjänsten

Nu söker vi en Business Controller för uppdrag med start i december och löpande ca 1,5 år under ett föräldravikariat. Vår kund är ett industribolag med lokaler i västra Göteborg.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Du kommer att ingå i ett ekonomiteam om sju personer där du är ensam Business Controller. Rollen innebär ren controlling och analys kring produktion och försäljning. Du ansvar förmånadsrapporteringen och hela kalkylpaketet, transferpricing och inkurransmodellen för bolaget.

Vi tror att du har relevant erfarenhet från liknande roll i producerande bolag samt finns tillgänglig från december. Du brinner för analys och är van att arbeta med ad hoc rapporter. Vidare är du noggrann och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du som person är social och framåt och har lätt för att kommunicera ut i organisationen.

Ytterligare information om uppdraget
Behovet hos kund är december och ca 1,5 år framåt. Arbetstiderna är flexibla mellan kl 8-17.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Karlsson på telefonnummer 031-333 54 71. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan direkt.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Business controllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
SJR
Hemsida:
http://www.sjr.se/

Ansökan

Webbplats:
https://jobb.sjr.se/jobs/61831-kvalificerad-business-controller-till-industriforetag?promotion=22827-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2017-11-21


Senaste inkomna jobb