Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

LEAN-ansvarig Verksamhetscontroller

Om tjänsten

Svensk Markservice AB, ägs av Green Landscaping Holding AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.

Till Svensk Markservices regionskontor i Uppsala söker vi en driven LEAN-ansvarig verksamhetscontroller med starkt affärssinne som kommer att ha det övergripande ansvaret för LEAN arbetet samt analyser av det ekonomiska resultatet.

Vad innebär tjänsten?

Med utgångspunkt från regionens mål och i samverkan med resultatenhetscheferna och utförandeorganisationen, leda och utveckla LEAN arbetet. Aktivt delta i resultatsenheternas effektiviserings och utvecklingsarbete

Att vara regionens representant i gränsöverskridande LEAN projekt

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna:

 

-         Ansvarar för driva samt utveckla LEAN-processen inom regionen.

-         Implementera och starta upp LEAN-processen i nya enheter

-         Stötta regionen i utvecklingsfrågor

-         Analyser av ekonomiskt resultat

-         Formulera mål och åtgärdsprogram

-         Deltar i olika former utvecklingsprojekt

-         Samordna LEAN aktiviteter inom regionen

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi samt minst 5 års erfarenhet av en liknande roll. Du har exempelvis gärna arbetat som internrevisor, revisor, med verksamhetsutveckling, LEAN arbete eller som riskcontroller. Du är van att arbeta i projekt och har erfarenhet av att leverera enligt deadline. För att du ska trivas i rollen behöver du vara van att arbeta med flera olika uppgifter samtidigt och trivas i en flexibel roll med mycket ansvar. Du har goda kunskaper i Excel, samt uttrycker dig väl i tal och skrift. 

Som person är du noggrann, analytisk, kommunikativ och pedagogisk. Du trivs att arbeta i en roll med många kontaktytor och med analysarbete. Vidare är du prestigelös och strukturerad och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en stimulerande utmaning tillsammans med ett mycket professionellt team i ett branschledande och framgångsrikt företag. Denna roll innebär att du har stor möjlighet att påverka innehållet i rollen tillsammans med verksamheten. Vi premierar ett arbetsklimat där nya idéer främjas och du arbetar nära verksamheten.

Tjänsten är en heltidsanställning på 40h/v. Vi inleder anställningen med en provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. 

 

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Robert Brohmander, Regionchef, 018-56 12 62

 

Vi arbetar med löpande urval och vill därför tipsa dig om att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

 

***Vi har redan beslutat om annonseringskanaler för denna rekrytering och undanber oss ytterligare införsäljning av dessa tjänster***

Business controllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
7.00-16.00
Tillsvidare med provanställning
Lön:
Enl. kollektivavtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Svensk Markservice AB
Hemsida:
http://svenskmarkservice.se

Ansökan

Webbplats:
https://markservice.easycruit.com/vacancy/application/2239719/174075?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2019-03-10


Senaste inkomna jobb