Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Analytisk controller

Om tjänsten

Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en driven och analytisk controller. Inom tjänsten ligger ansvar för bokslut och rapportering.

Redovisning och rapportering
o Sammanhållande av redovisningen
o Ansvarig för bokslut
o Utföra analyser av kunds resultaträkning inkl materialvarians samt övriga rörelseintäkter och -kostnader
o Utför analyser av balansräkningen
o Finansiell KPI reporting till HQ
o Ansvarig för att ta fram finansiella rapporter i vårt rapportsystem ESSBASE
o Support och controlling inom området Global Sales & Marketing

Affärssystem
SAP

Placering: Eskilstuna

Vem är du?
Vi söker en konsult som snabbt kan ta sig an arbetsuppgifterna och arbeta självständigt. Som person ska du drivas av att anta utmaningar och tycka om att kommunicera.

Kompetens
o Högskoleutbildning med inriktning ekonomistyrning/redovisning
o Flera års erfarenhet av självständigt bokslutsarbete

SAP kunskaper är önskvärt men inte obligatoriskt
Hyperion/ESSBASE kunskaper är önskvärt men inte obligatoriskt


Vad kan vi erbjuda dig?
Experis är specialisten på specialister inom IT, Engineering, Finance och Executive. Vi ger specialister möjlighet att växla upp eller byta spår i sin yrkesbana. På Experis Finance (alt Engineering/IT) får du som konsult kompetensutveckling genom längre kvalificerade uppdrag. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsterna via ansökningslänken nedan med registrerad CV. Vänligen ange i ansökan vilken kompetensnivå du söker i annonsen. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta lina.morkberg@se.experis.com

ControllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Experis Finance Huvudkontor

Ansökan

Webbplats:
https://www.experis.se/sv/jobb-och-karriar/Jobb/?job=F9ACD7B7-226A-4EB4-84C3-24241D0BFF49
Sista ansökningsdag:
2015-09-18


Senaste inkomna jobb