Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Analytisk controller sökes till spännande företag

Om tjänsten

Vi på Perido söker en erfaren controller till en av våra kunder, ett företag som tillhandahåller enkla, prisvärda och lättillgängliga lån- och sparprodukter till sina kunder. Företaget håller till i fina lokaler väster om Stockholm med närhet till goda kommunikationer.

Rollen som controller passar perfekt för dig som drivs av ett stort eget ansvarstagande och som trivs i en omväxlande miljö. Du kommer att analysera och övervaka affärsverksamheten samt stötta chefer och medarbetare i frågor kring verksamhetsutveckling. Detta innebär att du ansvarar för budget och prognoser, månadsrapporter samt beräknar avkastning på investeringar. Att implementera och utveckla verktyg för analys och uppföljning är en viktig del av rollen, precis som att vara med och bygga upp och utveckla controllerfunktionen på företaget. Din kommunikativa och pedagogiska sida kommer väl till användning när du förklarar för medarbetare hur en idé eller ett beslut kommer att påverka företagets finansiella ställning.

Vi tror att du som söker denna tjänst har tidigare erfarenhet av arbete som controller och känner dig redo för nästa steg i karriären. Att arbeta strategiskt och analytiskt motiverar dig och du har en hög prestationsförmåga. Under stress behåller du lugnet och det påverkar aldrig kvalitén på ditt arbete. Du är en ansvarstagande person som visar på ett stort engagemang för ditt arbete. Som kollega är du en lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper och gillar att bidra till den goda stämningen på kontoret.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil

• Relevant utbildning
• Arbetslivserfarenhet som controller
• Mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift

Omfattning och tillträde

Heltid, anställning hos kund. Föräldrarvikariat på 9–10 månader, tillträde enligt överenskommelse dock senast i mitten/slutet av augusti.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.


Ett växande företag inom lån- och sparprodukter erbjuder en utmanande och omväxlande roll som controller. Är du en analytisk, noggrann och strategisk person som trivs med mycket eget ansvar? Då är det dig som vi letar efter!

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30079 i ämnesraden.

Kontakt
Frågor: fraga@perido.se
Hemsida: www.perido.se

ControllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
30079
Webbplats:
https://perido.se/jobb/analytisk-controller-sokes-till-spannande-foretag/
Sista ansökningsdag:
2018-06-15


Senaste inkomna jobb