Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Controller

Om tjänsten

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb?

Bjuv är en kommun på gång och med KRAFT bygger vi framtidens arbetsplats. På fyra år har vi klättrat 224 placeringar i den nationella skolrankningen och 109 placeringar i tidningen Fokus boenderankning ”Bäst att bo”.
Bjuv är en kommun med 15000 invånare och 1200 medarbetare. Vi ligger centralt i nordvästra Skåne med bra förbindelser till både mindre och större orter i Skåne.
Vår resa har bara börjat, och nu söker vi dig som tillsammans med oss vill vara med och forma ett helt samhälle.

Någon gång i din karriär ska du ha jobbat i Bjuvs kommun - Nu har du chansen!
Du är viktig.


Bjuvs kommun fortsätter sin utvecklingsresa och ekonomiavdelningen hänger med! Vill du vara med och utveckla vår framtida ekonomifunktion som aktivt stödjer utvecklingen av våra verksamheter? Nu söker vi dig som vill vara med och forma ett helt samhälle tillsammans med oss!ARBETSUPPGIFTER
Som controller i Bjuvs kommun arbetar du som specialist med ansvar för en eller flera förvaltningar. Tillsammans med övriga kollegor på ekonomiavdelningen säkerställer du att våra chefer och politiker har de bästa förutsättningarna att leda och styra verksamheten med fokus på mål och resultat med hög kvalité

Du stödjer såväl förvaltningscheferna som övriga chefer i det ekonomiska arbetet. Du arbetar nära dina kollegor på ekonomiavdelningen. Tillsammans säkerställer ni effektiva gemensamma processer, arbetar med förbättringsarbete och best practise.

Som controller ansvarar du för budgetarbete, prognoser, rapportering och bokslut. Du arbetar även med uppföljning och analysarbete.
I din roll arbetar du med utvecklingsprojekt och omvärldsbevakning. Du får vara med att utveckla ekonomifunktionen som aktivt stödjer utvecklingen av kommunens verksamhet och ger cheferna rätt förutsättningar att leda sina verksamheter. Du är även involverad i att utveckla användningen av våra gemensamma system och verktyg.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning med ekonomisk inriktning eller motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van användare av moderna it-stöd. Det är meriterande om du har arbetat i en större organisation. Har du erfarenhet att arbeta med QlikView eller liknande system är även det meriterande.

Som person är du intresserad av samhällsfrågor och är utvecklingsinriktad.

Du har lätt för att prioritera och kan balansera hög kvalitet med kreativitet och effektivitet.
Genom din pedagogiska förmåga kan du förmedla kunskap om ekonomi på ett begripligt sätt.

Du är en relationsskapare. Goda samarbeten ser du som viktigt och du är duktig på att bygga upp, och vårda förtroendefulla relationer och du uppskattar att arbeta i team.

Du arbetar på ett strukturerat sätt och är noggrann samt planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. Du har en analytisk förmåga och arbetar utifrån ett helhetsperspektiv med fokus på att hitta lösningar.

Vill du vara med och forma ett helt samhälle tillsammans med oss?
Vi ser fram emot din ansökan!


ÖVRIGT
Med KRAFT gör vi det bättre att arbeta, bo och leva i Bjuvs kommun. Med kompetens, respekt, ansvar, förtroende och tillgänglighet skapar vi tillsammans resultat i våra verksamheter.

Bjuvs kommun är en del av Familjen Helsingborg. Familjen Helsingborg är människor som möts, platser som stimulerar och sammanhang som utvecklar. Här växer både människor och företag.
Känslan skapar Familjen Helsingborg.
Vi är: Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.
familjenhelsingborg.se

ControllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-01 Eller enligt överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bjuvs kommun, Kommunstyrelsen

Ansökan

Referens:
A732663/2017
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c431013e-49fc-48f7-81e6-6d0a2cbf4b99&TK=9999d121-68f9-418c-bfef-ba577f274a38
Sista ansökningsdag:
2017-12-03


Senaste inkomna jobb