Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Controller

Om tjänsten

Presentation

Vi söker en engagerad Controller till en av våra kunder i Jönköping! Uppdraget är på konsultbasis med start inom kort. Urval sker löpande så tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I din roll som controller kommer du att arbeta med löpande redovisning, produktionskalkylering, lönsamhetsuppföljning samt intern och extern rapportering. Uöver dessa uppgifter innebär arbetet alla tänkbara förekommande arbetsuppgifter som en controller har. Du kommer även att bistå med din kunskap och analytiska förmåga i det löpande arbetet tillsammans med övriga kollegor.


Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad civilekonom. Du har tidigare erfarenhet som redovisningsekonom med erfarenhet av controlling och uppföljning samt att du har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete inom industrin.
Som person är du stresstålig, driven, engagerad, energigivande samt besitter förmågan att arbeta övergripande med detaljer. Du har en bra personlighet både socialt samt pedagogiskt och analytiskt.Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Företagsbeskrivning

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

ControllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Jönköping AB
Hemsida:
http://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
42718
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=42718
Sista ansökningsdag:
2015-12-05
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb