Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Controller med ambitionen att bli CFO sökes!

Om tjänsten

Controller med ambitionen att bli CFO sökes!:

Vår kund

Pedab är en värdeadderande distributör på den nordiska IT-marknaden med både ambitioner och utmanande tillväxtplan. Som anställd hos Pedab förväntas du ta ett stort eget ansvar och ägandeskap för de områden du jobbar med och du kommer att vara del i en kreativ och utvecklande miljö. ?

Om tjänsten

Till Pedabs huvudkontor i Borås söker vi nu en controller vars huvuduppgift är att ansvara för företagets löpande ekonomi. I rollen som controller kommer du bland annat att arbeta med:

- Månadsbokslut och årsbokslut?
- Valutasäkringar och likviditetsanalyser?
- Kontakt med revisorer och bank?
- Deklaration och skattefrågor
- Koncernredovisning
- Löpande revisionsfrågor
- Framtagande av budget
- Nyckeltal, tendenser etc
- Rapportering till styrelse

Pedab arbetar med Ekonomissystemen Jeeves och BI Qlikview??I rollen ingår personalansvar över Pedabs skickliga team på ekonomiavdelningen. Du kommer att vara placerad på Pedabs huvudkontor i Borås. Resor i tjänst förekommer.?För rätt person finns stora möjligheter att inom snar framtid gå in i rollen som CFO.

Din profil

Vi tror att du har arbetat några år i en liknande position och har civilekonomexamen eller motsvarande.?För att lyckas i rollen ska du vara prestigelös, noggrann och uppmärksam på koncernens behov. Du är en god förebild både på och vid sidan av arbetet och har lätt att leda och motivera anställda. Att vid behov lägga ner ”det lilla extra” är inget som avskräcker dig, exempelvis vid kvartalsslut.?Flexibilitet, god affärsförståelse och ett väl utvecklat strategiskt sinne är en stor fördel då Pedab befinner sig i en föränderlig bransch. ??Eftersom Pedab är ett nordiskt företag är god kunskap i engelska, både skriftligt och muntligt, ett måste.??

Då urval och intervjuer sker löpande är det av stor fördel om du skickar oss din ansökan så snart som möjligt. Frågor gällande tjänsten besvaras av vår rekryteringskonsult Frida Hallqvist på frida.hallqvist@helpatwork.se alt. 0736-33 01 82

Om oss

Help at Work är bemannings och rekryteringsföretaget som skall få flest företag och människor att växa. Vi lägger stor vikt vid att sammanföra människors inneboende kraft och kompetens med företag och företagare som behöver – ja just det – hjälp på jobbet. Vi vill vara det självklara valet för dig som söker nytt jobb och därmed kan vi erbjuda marknadens bästa kandidater till våra kunder. Help at Work bemannar och rekryterar idag inom IT, sälj & marknad, ekonomi, administration och kundtjänst. Vi ses!

ControllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Help at Work Sweden AB

Ansökan

Webbplats:
http://cv.helpatwork.se/cv/adproxy.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=139
Sista ansökningsdag:
2014-12-31


Senaste inkomna jobb