Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Controller

Om tjänsten

Rollen som controller är ny hos oss och du kommer att ha stor möjlighet att påverka dess utformning. Tjänsten är placerad på ekonomiavdelningen i Skövde och du rapporetarar till ekonomichefen, men arbetar med bolagets alla affärsområden. Syftet är att genom proaktiv uppföljning och analys bidra till en lönsam tillväxt med nöjda kunder, inom samtliga affärer.

Om jobbet

Som controller kommer du ta fram vår interna uppföljning och arbeta nära bolagets chefer genom att stödja dem med rapportering, analyser och förbättringsförslag för verksamheten. I arbetet ingår även verksamhetsplanering, medverkande i olika interna projekt samt rapportering till myndigheter. Utvecklingen av beslutsstöd går fort och du förväntas vara drivande i anpassningen av arbetssätt och utnyttja de ökade möjligheter som uppstår med ny teknik. Då vår verksamhet har stor bredd är det viktigt med förmåga att söka fram relevant data ur våra system och sedan kunna strukturera, analysera och presentera det på ett systematiskt och lättförståeligt sätt.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller statistik. Du är riktigt vass i Excel och Power Pivot och vi ser gärna att du har arbetat i Power BI och Power Query. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande, liksom erfarenhet från försäkring. Du behöver ha ett stort intresse för utvecklingen inom contollerområdet och inom IT-verktygen. Som person har du integritet och är självgående samt har lätt för att samarbeta och skapa relationer. Du är ihärdig, analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt och har lätt för att kommunicera.

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta:
Ekonomi- & fastighetschef Lena Erikson 0500-777135
Personalrepresentant Oskar Larsson, 0500-777066

ControllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Länsförsäkringar Skaraborg

Ansökan

Webbplats:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1588&ProjectId=145501&DepartmentId=18978&MediaId=5&SkipAdvertisement=False
Sista ansökningsdag:
2019-03-29


Senaste inkomna jobb