Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Controllerassistent med erfarenhet av att stötta projekt

Om tjänsten

Om företaget

Nu söker vi en controllerassistent till vår kund inom fordonsindustrin. Avdelningen är mycket spännande med medarbetare från flera olika länder där du har en central roll i att stötta avdelningens flera pågående projekt.

Arbetsuppgifter

Som controllerassistent hanterar du redovisning och beräkning av investeringar för avdelningens olika projekt. Du assisterar globala controllers med rapporter samt final figures som du överför till kundens affärssystem SAP. I din roll ges möjlighet att stötta projektledare i deras projekt både ekonomiskt och administrativt samt ha dialog med huvudplanerare, konstruktionsdesigners kring ekonomiska frågor. En annan viktig uppgift är att spåra orders för att kunna skicka fakturor, spåra betalningar, sköta tidrapporter samt att förse projektdeltagare med rapporter för att hjälpa dem att hålla sin budget.

Du har en central roll på avdelningen och förbereder beräkningar och undersöker framtida behov för de olika affärsområdena inför de kommande månaderna. Du arbetar mycket nära lokala och globala controllers. På möten svarar du på frågor kring siffrorna och i de fall det finns avikelser ger du förklaringar till den lokala controllern.

Din bakgrund

Vi söker dig som trivs med att arbeta i projektform och har tidigare erfarenhet av liknande tjänster, gärna i internationell miljö. Från tidigare roller har du dokumenterad erfarenhet av att arbeta med administration och ekonomi. Du behärskar engelska och svenska flytande, i både tal och skrift. Dina kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel är mycket goda och du har arbetat i SAP tidigare. Har du även arbetat i EBD ses det som mycket meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du driven och strukturerad och trivs i en koordinerande roll. Rollen som controllerassistent ställer höga krav på din kommunikativa förmåga och flexibilitet. Därför har du självklart en fallenhet för att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du är proaktiv och handlingskraftig samt har en förmåga att agera självständigt och affärsmässigt i olika situationer.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning 6 mån /Heltid /Göteborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt via lernia.se

Information

Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal.

Lernia är vägen framåt

Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige.

ControllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lernia Göteborg
Hemsida:
www.lernia.se

Ansökan

Referens:
11420
Webbplats:
http://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP11420
Sista ansökningsdag:
2015-09-20
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb