Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomicontroller

Om tjänsten

Park- och naturförvaltningen ansvarar för förvaltning och skötsel av Göteborgs parker, naturområden, sjöar och vattendrag, utför gaturenhållning, grönskötsel, byggnation och underhåll av markanläggningar. Förvaltningen är en viktig part i stadsplaneringen och samordnar också större delen av kommunens arbetsmarknadsåtgärder. Arbetet på förvaltningen sker utifrån visionen "Vi skapar den sköna storstaden med den gröna själen där varje göteborgare och besökare kan hitta sin plats".

ARBETSUPPGIFTER
Ekonomi/IT-avdelningen är placerad på park- och naturförvaltningens central administration i trädgårdsföreningen och har 10 medarbetare. Som ekonomicontroller hos oss arbetar du konsultativt mot förvaltningens chefer och medarbetare. Rollen innebär att du kommer att vara ett centralt stöd i budget-. uppföljnings- och redovisningsfrågor och ansvara för uppföljning av främst de enheter som ingår i utföraravdelningen gata grönt. Tjänsten innebär även att ta fram kvalificerade underlag, sammanställa prognoser och analysera resultatutvecklingen. Du kommer också att arbeta med utredningar inom avdelningens kompetensområde samt, att tillsammans med övriga handläggare, utveckla avdelningens kvalitetsarbete.

Vi kan erbjuda dig en utvecklande arbetsplats med mycket kompetens och engagemang.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet från kvalificerat budget-, uppföljnings- och redovisningsarbete. Goda IT- och datorkunskaper är en förutsättning för arbetet och erfarenhet av ekonomiarbete inom offentlig förvaltning är meriterande. Utföraravdelningen gata grönt är helt intäktsfinansierad och arbetar mycket i projektform varför erfarenhet av ekonomiarbete inom intäktsfinsierade verksamheter samt i projektform är meriterande. Erfarenhet av att ha arbetat med Winst och/eller Agresso är meriterande. För att prestera bra i rollen som ekonomicontroller ser vi att du är självständig, analytisk och strukturerad. Då du ska arbeta som internkonsult ser vi att du är en god kommunikatör och har förmågan att presentera ditt arbete på ett pedagogiskt sätt.

Förvaltningen anser att mångfald bland våra medarbetare bidrar till att utveckla såväl vår verksamhet som gemenskapen på arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

ControllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-02-02 .
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Göteborgs stad, Park- och naturförvaltningen

Ansökan

Referens:
A433730
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1c364cb9-4af0-496e-9b9b-add6f8148cf9&TK=24d0125e-112f-484f-bff7-fe4b7f8d7c76
Sista ansökningsdag:
2014-12-09


Senaste inkomna jobb