Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Företag som främjar för hållbar tillväxt söker en controller

Om tjänsten

Vi på Bemannia söker nu en controller till vår stora kund som arbetar med att få företag att växa och för en hållbar tillväxt. Uppdraget är på heltid med start den 4 december 2017 och pågår t.o.m. 2 mars 2018, med chans till förlängning på ett (1) år.

Dina arbetsuppgifter:

- Ta fram underlag till företagets årsredovisning samt löpande uppföljning.
- Analysera ekonomiska utfall.
- Vara ett stöd till organisationen i ekonomiska frågor.

Dina kvalifikationer:

- Motsvarande en fil.kand. ekonomi
- Minst fem (5) års erfarenhet av kvalificerat controller arbete
- Mycket goda kunskaper i Agresso och Excel
- Erfarenhet från statlig myndighet
- Intresse och god förståelse för statlig redovisning
- Goda kunskaper i Officepaketet

Dina personliga egenskaper:

Du är lösningsorienterad och arbetar mål- och resultatinriktat. Du är serviceinriktad och har viss vana av att arbeta med externa kunder.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia

ControllerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid, chans till förlängning
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bemannia Kontor

Ansökan

Webbplats:
http://www.bemannia.se/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=15929
Sista ansökningsdag:
2017-11-28


Senaste inkomna jobb