Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Hyresförhandlare till Apoteksgruppen





Om tjänsten

Apoteksgruppen befinner sig i en spännande utvecklingsfas och fortsätter sin expansion i Sverige. Nu söker vi en driven hyresförhandlare med god samarbets- och problemlösningsförmåga som kommer vara delaktig i etableringsarbetet för apoteken och ansvara för befintliga hyresavtal. Hos Apoteksgruppen kommer möjligheterna till utveckling att vara stora och du kommer få arbeta nära erfarna kollegor mot externa och interna parter i hela landet. Låter detta som nästa steg i din karriär? Sök redan idag så löpande urvalet pågår löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en hyresförhandlare till Apoteksgruppens huvudkontor på Södermalm där ca 63 andra medarbetare huserar. Apoteksgruppen befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas och fortsätter sin expansion.

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek som drivs både centralt och som franchise i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3750 anställda på drygt 640 apotek.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Apoteksgruppen. Uppdraget kommer att vara på heltid och är tänkt att pågå långsiktigt med möjlighet till förlängning av konsultrollen eller överrekrytering.

ARBETSUPPGIFTER
Som hyresförhandlare arbetar du självständigt under stort ansvar i en tjänst som har fokus på förhandling och dialog med fastighetsägare där bolagets ca 190 apotek finns. Du ingår i ett team om ca. 3 personer på etableringsavdelningen och har nära till etableringschefen som du rapporterar till och har ett tätt samarbete med. Då teamet är litet och bolaget i en expansiv fas förväntas du vara prestigelös och är inte den som tycker någon arbetsuppgift är varken för stor eller för liten.

Du kommer till exempel att:


* Förhandla med fastighetsbolag och ägare, exempelvis om hyror och avtal
* Tolka, analysera samt bedöma hyresavtal
* Hantera felanmälningar och sköta dialogen med hyresvärd
* Handlägga omförhandlingar, uppsägningsärenden och övriga hyresekonomiska frågor
* Aktivt arbeta med att förbättra processer och hitta nya sätt att arbeta på


Tjänsten passar dig som har arbetat i några och vill ta nästa kliv i karriären. Du har med stor sannolikhet ett intresse för människor, affärer, retail och fastigheter. Vi tror att du är en driven och snabblärd person som trivs i en omväxlande miljö där du får ta ett stort eget ansvar och där möjligheterna till utveckling är stora.

VI SÖKER DIG SOM
* Har ett brinnande intresse av att göra bra affärer
* Har en mycket god kommunikativ förmåga och uttrycker dig professionellt
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Har B-körkort
* Har goda kunskaper i MS Excel
* Har avslutad gymnasial utbildning

Det är meriterande om du…


* Har erfarenhet av hyresjuridik
* Har erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll
* Har relevant eftergymnasial utbildning


För att lyckas i rollen ser vi du har stort eget driv, stark affärsmässighet och en god kommunikativ förmåga med fallenhet för att bygga goda och professionella relationer. Du är trygg med att arbeta självständigt och trivs i en organisation där du får ta stort eget ansvar och ges en stor möjlighet att påverka. Då tjänsten är bred med många olika kontaktytor ser vi även att du är duktig på att planera och organisera ditt arbete.

Övrig information


* Start: Omgående eller med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, långsiktigt med möjlighet till förlängning eller överrekrytering
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Ringvägen, Skanstull
* Kontaktuppgifter: anna.kerikorian@academicwork.se
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Apoteksgruppens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek som drivs både centralt och som franchise i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3750 anställda på drygt 640 apotek.

Controller







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid, lånsiktigt
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
15021285
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/hyresforhandlare-till-apoteksgruppen/15021285?apply=1
Sista ansökningsdag:
2019-03-13


Senaste inkomna jobb